China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Lactoferrin de Zijcassette van de de Stroken Snelle Test van de Stroomtest in Menselijk Overgegaan Faecaliënce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (olf-602)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
certificaat: CE Materiaal: Plastic
Snijd af: 100 ng/mL

 

Lactoferrin de zijcassette van de de stroken Snelle Test van de stroomtest in menselijk Gediplomeerd faecaliënce

 

 

Toepassingen:

 

De Lactoferrin Snelle Testcassette (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van lactoferrin in menselijke faecaliën, voor de diagnose van ontstekings gastro-intestinale wanorde.

 

 

Beschrijving:

 

De ontstekingsdarmziekte (IBD) impliceert een groot klinisch spectrum van ziektepresentaties van milde aan strenge symptomen met betrekking tot verschillende ziekteplaatsen en de omvang van mogelijke rectale aan hogere intestinaal
betrokkenheid. In pediatrische patiënten, is de vroege diagnose van IBD van grote relevantie en essentieel voor beste resultaat. De inductie van vermindering door specifieke therapie poogt om de symptomen van de patiënt te verbeteren, de levenskwaliteit te handhaven of te herstellen zo spoedig mogelijk, en complicaties van de ziekte te verhinderen. Menselijke lactoferrin, een neutrophil afgeleide glycoproteïne, kan in faecaliën en gehele darmlavage als indicator van intestinale ontsteking in zowel IBD als besmettelijke buikgriep worden gemeten. De recente studies hebben faecale lactoferrin (FL) als gevoelige biomarker voor pediatrisch IBD getoond. Bovendien kan dit biomarker als hulp dienen voor het leiden van het kenmerkende en therapeutische proces voor zowel pediatrisch als volwassen IBD.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15 - 30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Inzameling van faecale specimens:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.
2. Verwerking van faecale specimens:
• Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
• Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
3. Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis 2 minuten alleen.
4. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
5. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
6. Lees resultaten 5 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 10 minuten.
7. Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80μL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.

 

Lactoferrin de Zijcassette van de de Stroken Snelle Test van de Stroomtest in Menselijk Overgegaan Faecaliënce

 

 

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van lactoferrin huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)