China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Calprotectin en Lactoferrin Gediplomeerd Ce van de de Testcassette van de Kam Zijstroom Snel

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (oibd-625)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
certificaat: CE Materiaal: Plastic

 

Calprotectin en Lactoferrin Snelle de Testcassette van de Kam zijstroom in menselijk Gediplomeerd faecaliënce

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Combo van Calprotectin en Lactoferrin (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van
Calprotectin en lactoferrin in menselijk faecaal specimen dat voor de diagnose van ontstekings gastro-intestinale wanorde nuttig zou kunnen zijn.

 

 

Beschrijving:

Calprotectin is een 24 kDadimeer van calcium bindende proteïnen S100A8 en S100A9. De complexe rekeningen voor tot 60% van het oplosbare eiwitgehalte van neutrophil cytosol. Calprotectin wordt beschikbaar in het intestinale lumen via wit bloedlichaampje het afwerpen, actieve afscheiding, celstoring, en celdood. Dit resulteert in opgeheven faecale calprotectinniveaus, die in de kruk kunnen worden ontdekt. De opgeheven faecale calprotectinniveaus wijzen daarom op migratie van neutrophils in intestinale mucosa, die tijdens intestinale ontsteking voorkomt. Faecale calprotectin is gebruikt om intestinale ontsteking te ontdekken, en gekund als teller voor ontstekingsdarmziekten dienen. Calprotectin is nuttig als teller, aangezien het tegen enzymatische degradatie bestand is, en kan gemakkelijk in faecaliën worden gemeten.
Lactoferrin is één van de componenten van het immuunsysteem van het lichaam; het heeft antimicrobial activiteit (bacteriocide, fungicide) en maakt deel van de ingeboren defensie, hoofdzakelijk bij mucoses uit. In het bijzonder, verstrekt lactoferrin antibacteriële activiteit aan menselijke zuigelingen.
Menselijke lactoferrin, een neutrophil afgeleide glycoproteïne, kan in faecaliën en gehele darmlavage als indicator van intestinale ontsteking in zowel IBD als besmettelijke buikgriep worden gemeten. De recente studies hebben faecale lactoferrin (FL) als gevoelige biomarker voor pediatrisch IBD getoond. Bovendien kan dit biomarker als hulp dienen voor het leiden van het kenmerkende en therapeutische proces voor zowel pediatrisch als volwassen IBD.

 

 

 

Hoe te gebruiken?

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.To verzamelen faecale specimens:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.
2.To verwerk faecale specimens:
• Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
• Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80 μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
3.Tighten GLB op de buis van de specimeninzameling, schudden krachtig dan de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis 2 minuten alleen.
4.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
5.Hold de rechte buis van de specimeninzameling en opent GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80 μL) goed naar elk specimen van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
6.Read vloeit 5 minuten na het uitdelen van het specimen voort. notread resultaten na 10 minuten.
7.Note: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 μL van bovendrijvende substantie, deel goed in elk specimen van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.
 
 
Calprotectin en Lactoferrin Gediplomeerd Ce van de de Testcassette van de Kam Zijstroom Snel

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van binnen aanwezige Calprotectin en Lactoferrin variëren
het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor controlelijn
mislukking. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)