China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De snelle Cassette van de Lezingssaa Snelle Test, Snel Goedgekeurd Ce van Diagnostische testuitrustingen

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:ALLTEST
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Cassette (osa-402)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:10 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: WB /S/ P
Nauwkeurigheid: 98.6% certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Snel Ce van de de Cassette Snel Test van de lezingssaa Snel Test keurt goed

 

Toepassing:

 

De snelle de Testcassette van SAA (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke SAA in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van ontstekingsvoorwaarden. Afgesneden van de test is 10μg/ml.

 

Beschrijving:

 

Serumamyloid (SAA)-proteïnen is een familie van apolipoproteins verbonden aan high-density lipoproteïne (HDL) in plasma. Verschillende isoforms van SAA worden uitgedrukt constitutief (constitutieve SAAs) op verschillende niveaus of in antwoord op ontstekingsstimuli (scherpe fase SAAs). Deze proteïnen worden geproduceerd hoofdzakelijk door de lever. Het behoud van deze proteïnen door ongewervelden en gewervelde dieren stelt voor dat SAAs een hoogst essentiële rol in alle dieren speelt. Amyloid A van het scherp-faseserum de proteïnen (a-SAAs) worden afgescheiden tijdens de scherpe fase van ontsteking. Deze proteïnen hebben verscheidene rollen, met inbegrip van het vervoer van cholesterol aan de lever voor afscheiding in de gal, de rekrutering van immune cellen aan ontstekingsplaatsen, en de inductie van enzymen die extracellulaire matrijs degraderen. Serumamyloid (SAA) is ook een scherpe faseteller die snel antwoordt. Gelijkaardig aan CRP, niveaus van scherp-fase SAA stijg binnen uren na ontstekingsstimulus, en de omvang van verhoging kan groter zijn dan dat van CRP. De vrij onbelangrijke ontstekingsstimuli kunnen tot SAA-reacties leiden. Men heeft voorgesteld dat SAA-de niveaus beter met ziekteactiviteit in vroege ontstekings gezamenlijke ziekte correleren dan ESR en CRP. Hoewel grotendeels veroorzaakt door hepatocytes, tonen de recentere studies aan dat SAA door adipocytes ook wordt geproduceerd, en zijn serumconcentratie wordt geassocieerd met body mass index.

 

Hoe te gebruiken?

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, buffer, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
1. Verwijder de Testcassette uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
2. Open de buis van de verdunde steekproef. Breng 3 dalingen van verdunde steekproef (ongeveer 120 μL) goed naar steekproef over. Begin de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrières te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet de resultaten na 10 minuten.

 

 

De snelle Cassette van de Lezingssaa Snelle Test, Snel Goedgekeurd Ce van Diagnostische testuitrustingen

 

 

 

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van SAA-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in de test
lijngebied (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Ontoereikend specimenvolume of onjuiste procedure
de technieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal
test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend onmiddellijk de testuitrusting en contact
uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)