China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ddi-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 300ng/ml certificaat: CE

 

Ce merkt Snelle de Lezingsdiazepam van 300ng/ml Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Testcomité Poeder met Hoge Precisie en Hoge Gevoeligheid

 

Toepassing:

 

Het Diazepam Snelle Testcomité is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Diazepam een afgesneden 300ng/ml.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. Klinische overweging en
het professionele oordeel zou op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

Beschrijving:  

 

Diazepam is een medicijn van de benzodiazepine familie die typisch een kalmerend effect veroorzaakt. Het heeft anticonvulsant eigenschappen. Diazepam heeft geen effect op GABA-niveaus en geen effect op glutamaatdecarboxylase activiteit, maar heeft een licht effect op gamma-amino boterzuurtransaminase activiteit. Diazepam kan intramusculair (IM), of als zetpil mondeling, intraveneus worden beheerd. Wanneer mondeling beheerd, wordt het snel geabsorbeerd en heeft een snel begin van actie. Het begin van actie is één tot vijf minuten voor IV beleid en 15-30 minuten voor IM beleid. De duur van diazepam piek farmacologische gevolgen is 15 minuten aan één uur voor beide routes van beleid. De biologische beschikbaarheid na mondeling beleid is 100% en 90% na rectaal beleid. De piekplasmaniveaus komen tussen 30 en 90 minuten voor nadat het mondelinge beleid 30 en 60 minuten na intramusculair beleid andbetween; na rectaal beleid, komen de piekplasmaniveaus na 10 tot 45 minuten voor. Diazepam is hoogst protein-bound, met 96 aan 99% van de geabsorbeerde drug die protein-bound zijn. De distributiehalveringstijd van diazepam is 2 tot 13 minuten. Wanneer diazepam IM wordt beheerd, is de absorptie langzaam, onregelmatig, en onvolledig.
Diazepam bevat binnen het Snelle de Testcomité van DIA levert een positief resultaat op wanneer de DIA-concentratie 300ng/ml overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

 

Het testapparaat (in gesloten zakken) zouden, de steekproeven, en de controles aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan moeten worden gebracht het testen. Open geen zakken tot klaar om de analyse uit te voeren.
Verwijder het testapparaat uit zijn beschermende zak en etiketteer het apparaat met de identificatie of de controleetiket van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKTEN
1.Wipe met het paneel over de oppervlakte waarin de drugs worden verwacht
2. Stijg GLB van geleverde buis op;
3. Vul alle buffers vanaf de geleverde buis van buffer in de beschermingsdekking.
4. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer
5. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie


VOOR VASTE LICHAMEN
1. Open de buis en breng het vaste lichaam aan de buffer aan.
2. Sluit de buis met druppelbuisje en GLB. Schud het een korte tijd. Wacht op 30 seconden.
3. Stijg GLB van geleverde buis op;
4. Vul alle buffers met opgeloste substanties in de beschermingsdekking.
5. Neem de Multitest langzaam en zorgvuldig in de beschermingsdekking met op buffer.
6. Wacht op lijnen om op het membraan te verschijnen en de resultaten na 5 minuten te lezen en interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de steekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.


*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de steekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.


Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)