502 Bad Gateway


nginx
Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie
China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Ce merkt 300ng/Ml Diazepam Één Stapdrug van van de de Testuitrusting van de Misbruikdiagnose de Hoge Precisie

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ddi-X14

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Poeder
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 300ng/ml certificaat: CE

CE-markering 300ng / ml Snelle aflezing Diazepam One Step Drug of Abuse Diagnose Testkit Testpaneel Poeder Met hoge precisie en hoge gevoeligheid

Toepassing:

Het Diazepam Rapid Test Panel is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van Diazepam met een cut-off van 300ng / ml.
Deze test levert slechts een voorlopig analytisch testresultaat op. Een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een ​​bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. Gaschromatografie / massaspectrometrie (GC / MS) is de voorkeursbevestigingsmethode. Klinische overweging en
professioneel oordeel moet worden toegepast op elk testresultaat van drugsgebruik, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden aangegeven.

Beschrijving:

Diazepam is een medicijn uit de benzodiazepinefamilie dat meestal een kalmerende werking heeft. Het heeft anticonvulsieve eigenschappen. Diazepam heeft geen effect op de GABA-niveaus en geen effect op de activiteit van glutamaatdecarboxylase, maar heeft een licht effect op de activiteit van gamma-aminoboterzuurtransaminase. Diazepam kan oraal, intraveneus intramusculair (IM) of als zetpil worden toegediend. Bij orale toediening wordt het snel geabsorbeerd en begint het snel. Het begin van de actie is één tot vijf minuten voor IV-toediening en 15-30 minuten voor IM-toediening. De duur van de farmacologische piekeffecten van diazepam is 15 minuten tot een uur voor beide toedieningsroutes. De biologische beschikbaarheid na orale toediening is 100% en 90% na rectale toediening. Piekplasmaconcentraties treden op tussen 30 en 90 minuten na orale toediening en tussen 30 en 60 minuten na intramusculaire toediening; na rectale toediening treden piekplasmaconcentraties op na 10 tot 45 minuten. Diazepam is sterk eiwitgebonden, waarbij 96 tot 99% van het geabsorbeerde geneesmiddel eiwitgebonden is. De distributiehalfwaardetijd van diazepam is 2 tot 13 minuten. Wanneer diazepam IM wordt toegediend, is de absorptie langzaam, onregelmatig en onvolledig.
De Diazepam in het DIA Rapid Test Panel geeft een positief resultaat wanneer de DIA-concentratie 300 ng / ml overschrijdt.

Hoe te gebruiken?

Testapparaat (in gesloten zakjes), monsters en controles moeten vóór het testen op kamertemperatuur (15-30 ° C) worden gebracht. Open de zakjes niet voordat u klaar bent om de test uit te voeren.
Haal het testapparaat uit de beschermhoes en label het apparaat met het identificatie- of controlelabel van de patiënt.
VOOR OPPERVLAKKEN
1. Veeg met het paneel over het oppervlak waarin de medicijnen worden verwacht
2. Verwijder de dop van de bijgeleverde buis;
3. Vul alle buffers uit de meegeleverde bufferbuis in de beschermkap.
4. Steek de Multitest langzaam en voorzichtig in de beschermkap met buffer
5. Wacht tot er lijnen op het membraan verschijnen en lees de resultaten na 5 minuten en interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.


VOOR SOLIDEN
1. Open de buis en plaats de vaste stof in de buffer.
2. Sluit de buis met druppelaar en dop. Schud het een korte tijd. Wacht 30 sec.
3. Verwijder de dop van de bijgeleverde buis;
4. Vul alle buffers met opgeloste stoffen in de beschermkap.
5. Steek de Multitest langzaam en voorzichtig in de beschermkap met buffer.
6. Wacht tot er lijnen op het membraan verschijnen en lees de resultaten na 5 minuten en interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)

NEGATIEF: * Er verschijnt een gekleurde lijn in het regelgebied (C) en gekleurde lijnen verschijnen in het testgebied (T). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in het monster lager zijn dan de aangegeven grenswaarden voor een bepaald getest geneesmiddel.


* OPMERKING: de schaduw van de gekleurde lijnen in het testgebied (T) kan variëren. Het resultaat moet als negatief worden beschouwd als er zelfs een vage lijn is.

POSITIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het regelgebied (C) en er verschijnt GEEN lijn in het testgebied (T). Het positieve resultaat betekent dat de medicijnconcentratie in het monster groter is dan de aangewezen grenswaarde voor een specifiek medicijn.


ONGELDIG: er verschijnt geen lijn in het regelgebied (C). Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Lees de aanwijzingen opnieuw en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Neem contact op met uw fabrikant als het resultaat nog steeds ongeldig is.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)