China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Micro - de Peilstok Kwalitatieve Opsporing Microalbuminuria van de Albumine Snelle Test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Peilstok (omal-101)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:50T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: peilstok Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit Snijd af: 20ug/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van micro-Albumine verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

De micro-Albumine Snelle Testpeilstok (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van micro-albumine in menselijke urine.

 

 

Beschrijving: 

 

De blijvende verschijning van kleine hoeveelheden albumine in urine (microalbuminuria) kan de eerste indicator van een nierdysfunctie zijn. Voor diabetespatiënten, kunnen de positieve resultaten de eerste indicator van een diabetesnefropathie zijn. Zonder therapie, zal de hoeveelheid vrijgegeven albumine stijgen (macroalbuminuria) en de nierontoereikendheid zal voorkomen. In gevallen van Type - diabetes 2, de vroege diagnose en de therapie van diabetesnefropathie zijn vooral belangrijk.  Naast het zijn de vroegste manifestatie van nefropathie, is de albuminurie ook een teller van een verhoogd risico voor hart- en vaatziekten in diabetes type-2. In normale fysiologische voorwaarden, worden de kleine hoeveelheden albumine glomerularly gefiltreerd en tubularly weer geabsorbeerd. De uitwijzing van 20 μg/mL aan albumine 200 μg/mL in urine wordt gekenmerkt als microalbuminuria. Naast nierdysfunctie, zou een voorbijgaande albuminurie ook door fysieke opleiding, besmetting van de urinelandstreek, hypertensie, hartontoereikendheid en chirurgie kunnen worden veroorzaakt.

 

 

Hoe te gebruiken? 

  1. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  2. Houd de peilstok aan het eind, waar de afkorting van analyte gedrukt is. Om verontreiniging te vermijden, raak niet het membraan van de peilstok.
  3. Houdend de peilstok verticaal, dompel het uiteinde van de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Dompel niet voorbij de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok onder. Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren. 
  4. Na de vloeistof heeft de voorzijde het hogere eind bereikt, de peilstok uit het specimen verwijderd en plaatst het op een niet absorberende vlakke oppervlakte. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière (s) te verschijnen. 
  5. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.Micro - de Peilstok Kwalitatieve Opsporing Microalbuminuria van de Albumine Snelle Test

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

VERBIED: Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied (T).This moeten zijn van de testlijn erop wijst dat de albumineconcentratie van de steekproef onder afgesneden (20ug/ml) van de analyse is.

 

POSITIEF: Slechts één lijn verschijnt. Slechts één lijn verschijnt in het controlegebied (c), verschijnt geen rassenbarrière in het testgebied (t). Het ontbreken van een lijn van het testresultaat wijst op een positief resultaatbetekenis dat de albumineconcentratie van steekproef (≥20ug/ml) opgeheven is.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de diagnostische test onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)