China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Gekwalificeerde OTC-van de de Testcassette van de Certificatiespermaconcentratie Snelle het Huis Testende Uitrustingen

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:cassette (osc-902H)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:2T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Sperma
Uitrustingsgrootte: 1T/Kit, 2T/Kit Snijd Af: 15million/mL
Opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 Maanden

Verklaard Ce van de de Testcassette van de spermaconcentratie Snel

 

 

Toepassingen:

 

De snelle Test van de Spermaconcentratie is biochemische analyse voor kwalitatieve schatting in vitro van spermaconcentratie in menselijk sperma als hulphulp in klinische diagnose van de onvruchtbaarheid en/of zwangerschaps planning door zelf-evaluatie van spermaconcentratie boven of onder de vereiste concentratie voor succesvolle zwangerschap.

 

Beschrijving:
Dit product gebruikt het inerte glasvezelmembraan met hoogwaterabsorptie en de poriegrootte van minder dan 0.5μm om het sperma te filtreren. De zaadcellen zijn opgesloten op de oppervlakte van de eerste laag van het membraan, en het bevlekken van oplossing wordt gebruikt die zaadcellen kan verven.
Donkerder de kleur van goed A, hoger de spermaconcentratie. Als de kleur van test goed A lichter is dan de standaardkleur goed van verwijzing B, betekent het dat de concentratie van sperma minder dan 15 million/ml is. Als de kleur van test goed A donkerder is dan de standaardkleur goed van verwijzing B, betekent het dat de spermaconcentratie groter is dan 15 million/ml. De spermaconcentratie van 15 million/ml is het minimum verwachte niveau van de spermaconcentratie voor zwangerschap.
Deze uitrusting wordt ontworpen om voor kwalitatieve schatting in vitro van de spermaconcentratie van menselijk sperma worden gebruikt. Hoofdzakelijk betekent dit de test als het aantal sperma bij een passend niveau voor conceptie met geslachtsgemeenschap moet voorkomen, behoudens de ovulatie van de vrouwelijke partner op tijd zal bepalen. Een lage spermaconcentratie zou op minder waarschijnlijkheid van conceptie wijzen het raadzaam zou zijn om uw medische beroeps te zien die kan adviseren wat kan worden gedaan de spermaconcentratie verbeteren.

 

Hoe te gebruiken?

 

Alvorens te testen, lees volledig zorgvuldig de instructies volledig en.

  1. Verwijder het testpaneel uit de foliezak en leg het horizontaal op een vlakke oppervlakte. Gebruikend de pipet in de foliezak wordt verstrekt, deel één daling van sperma in Steekproef uit merkte goed „A die“.
  2. Zodra het sperma in goed „A“ wordt doorweekt, voeg drie dalingen van het blauw goed bevlekkend oplossing aan Test „A“ toe. Laat het 1-2 minuten doorweken.
  3.  
  4. Voeg nu twee dalingen goed van de transparante wasbuffer aan Test „A“ toe, en laat het 1-2 minuten doorweken, en dan de resultaten onmiddellijk lezen.
  5. Lees de kleur goed van Test „A“, goed vergelijkend de kleur van Test A bij Reference Well B. Donkerder de kleur van goed A, hoger de spermaconcentratie.

 

Gekwalificeerde OTC-van de de Testcassette van de Certificatiespermaconcentratie Snelle het Huis Testende Uitrustingen

 

 
 

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Vergelijk de kleur goed van test A bij verwijzing goed B)

NORMAAL

De kleur van test goed A is donkerder dan de standaardkleur goed van verwijzing B. Het betekent dat de spermaconcentratie groter is dan 15 million/ml. De waarschijnlijkheid van conceptie is hoog met deze spermaconcentratie, behoudens andere voorwaarden, zoals ovulatie die gunstig zijn.

ABNORMAAL

De kleur van test goed A is lichter dan de standaardkleur goed van verwijzing B. Het betekent dat de spermaconcentratie minder dan 15million/ml is. Dit is genoemd geworden oligospermia (een waaier die normaal tussen 5million/ml en 15million/ml is). De waarschijnlijkheid van conceptie is minder met deze spermaconcentratie en het verdere medische overleg wordt geadviseerd.

NOTA: Als goed A kleurloos is, betekent het de spermaconcentratie minder dan 5 million/ml of nul is. Deze voorwaarde is genoemd geworden azoöspermie. Als u van het resultaat onzeker bent of u vindt het resultaat u zou moeten de test herhalen die de tweede test gebruiken die in het pak inbegrepen is maar abnormaal is ervoor zorgt u niet door enige seksuele activiteit 6 dagen alvorens de tweede test uit te voeren ejaculeert. Als de tweede test ook abnormaal is, zou u de resultaten met uw arts of medische beroeps moeten bespreken.

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)