China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De reumatoïde van de de Cassette Zijstroom van de Factoren Snelle Test Analyses van Immunochromatographic in menselijk serum of plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Orf-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:20T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 20T/Kit Snijd af: 25IU/Ml
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

De reumatoïde van de de Cassette Zijstroom van de Factoren Snelle Test Analyses van Immunochromatographic in Menselijk Serum of Plasma

 

Toepassingen:

 

De reumatoïde Cassette van de Factoren Snelle Test (Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van reumatoïde factor in menselijk serum of plasma als hulp in de diagnose van reumatoïde artritis.

 

 

Beschrijving:

 

De reumatoïde factor (RF) is autoantibody het meest relevant in reumatoïde artritis. Het is een antilichaam tegen het Fc-gedeelte van IgG, dat zelf een antilichaam is. Rf wordt vaak geëvalueerd in patiënten verondersteld van het hebben van om het even welke vorm van artritis alhoewel de positieve resultaten aan andere oorzaken toe te schrijven kunnen zijn. Het maakt deel uit gebruikelijke ziektecriteria van reumatoïde artritis, en rf kan als één van verscheidene serologische tellers voor auto-immuniteit dienen niet verwant aan reumatoïde artritis1. De hoge niveaus van reumatoïde factor (over het algemeen boven 20 IU/ml) komen in reumatoïde artritis (heden in 80%) en syndroom van Sjögren (heden in 70%) 2,3 voor. De reumatoïde Snelle de Testuitrusting van Factoren(rf) gebruikt rf-antilichamen om de aanwezigheid van rf in menselijk serum/plasma zonder het gebruik van een instrument specifiek te ontdekken.

De reumatoïde Cassette van de Factoren Snelle Test (Serum/Plasma) is een snelle test die een combinatie reumatoïde factorenantilichamen met een laag bedekte gekleurde deeltjes voor de opsporing van Reumatoïde Factor in menselijk serum of plasma gebruikt.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.

2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.

  • Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot het hogere eind van de pijp (ongeveer 5μl), en breng het specimen in voorbereid flesje over die 5ml van verdunners bevatten, schud het flesje om het specimen en de verdunners te mengen.

  • Om micropipette te gebruiken: De pipet en verdeel5µl van specimen in voorbereid flesje die 5ml van verdunners bevatten, schudden het flesje om het specimen en de verdunners te mengen.

    3. Breek het uiteinde van GLB op het flesje af en deel 3 dalingen goed van specimenoplossing in de steekproef van de testcassette uit.

    4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het testresultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 15 minuten.

De reumatoïde van de de Cassette Zijstroom van de Factoren Snelle Test Analyses van Immunochromatographic in menselijk serum of plasma

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van rf huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)