Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

FDA 510 ((k) Cleared - AllTest: betrouwbare vroege zwangerschap en drugdetectie

June 14, 2024

Hangzhou AllTestBiotech Co., Ltd.We zijn een toonaangevende diagnostische fabrikant die zich inzet voor het bevorderen van Point-of-Care Testing (POCT).Onze uitgebreide portfolio omvat een breed scala aan snelle testproducten ontworpen om aandoeningen zoals gezondheidsproblemen bij vrouwen te detecteren.AllTest is geslaagd bij de USFDA-audit en een aantal van onze producten zijn 510K goedgekeurd.al onze producten voldoen aan Europese normen voor gezondheid, veiligheid en milieubescherming.

 

De succesvolle goedkeuring van onze producten door de FDA 510 (((k) beoordeling getuigt niet alleen van hun veiligheid en effectiviteit, maar toont ook de alomvattende kracht van Alltest in kwaliteitsmanagement,productietechnologie en innovatieWe blijven ons inspannen om wereldwijde klanten meer hoogwaardige diagnostische producten te bieden en bij te dragen aan de vooruitgang van de menselijke gezondheid.

laatste bedrijfsnieuws over FDA 510 ((k) Cleared - AllTest: betrouwbare vroege zwangerschap en drugdetectie  0

Uw betrouwbare metgezel bij het vroegtijdig opsporen van een zwangerschap

 

Humane choriongonadotropine (hCG) is een hormoon dat wordt geproduceerd door de placenta na de bevrugte eicellen in de baarmoeder, en dient als een betrouwbare marker voor het vroegtijdig opsporen van zwangerschap.Door het detecteren van hCG in de urineDeze informatie is cruciaal voor het nemen van weloverwogen gezondheids- en toekomstige planningsbeslissingen.

 

laatste bedrijfsnieuws over FDA 510 ((k) Cleared - AllTest: betrouwbare vroege zwangerschap en drugdetectie  1


Ultrasensitieve urine-test met fentanyl voor betrouwbare resultaten

 

 

Fentanyl is een krachtig synthetisch opioïde pijnstiller, veel gebruikt in medische omgevingen vanwege zijn krachtige pijnstillende eigenschappen.vaak gemengd met andere drugs zoals heroïneDe mogelijkheid om fentanyl snel en nauwkeurig op te sporen is van cruciaal belang voor de volksgezondheid en veiligheid.

 

laatste bedrijfsnieuws over FDA 510 ((k) Cleared - AllTest: betrouwbare vroege zwangerschap en drugdetectie  2


AllTest's toewijding aan innovatie en klanttevredenheid is onwrikbaar.Ons toegewijde R & D-team integreert voortdurend waardevolle feedback van klanten om ons streven naar innovatieve snelle testoplossingen te stimuleren, zodat wij onze normen van uitmuntendheid in nauwkeurigheid en betrouwbaarheid handhaven.

 

Ons productportfolio is steeds groter en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over wat AllTest te bieden heeft.

 

We zijn verheugd u te ontmoeten op de ADLM 2024 Clinical Lab Expo in Chicago, waar we onze nieuwste diagnostische apparatuur, reagentia en verbruiksartikelen zullen presenteren.

 

Ga mee als we samen de toekomst van medische diagnostiek vormgeven.