Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Profiel QC

AllTest heeft een reeds lang gevestigd kwaliteitssysteem, dat aan de vereisten van de internationale kwaliteitsnormen ISO 13485.US FDA en cGMP voldoet.

De AllTestproducten zijn Ce en in overeenstemming met de essentiële vereisten en de procedures van de de Europese Raad Richtlijn 98/79/EC betreffende medische apparaten wordt verklaard dat.

Zoals we allen weten, is de kwaliteit slechts manier om klantenvertrouwen en Voorkeur te winnen.
Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van producten en de diensten aan onze klanten die aan hun behoeften met correcte kwaliteit voldoen.

De kwaliteit is de verplichting van iedereen. Ons beheer neemt leidt tot vastgestelde doelstellingen en aantoont zijn verplichting naar kwaliteit door uit te oefenen en te leven wat zij prediken. Alle AllTEST-functies zijn volledig de oorzaak van het naleven van verplichte principes, normen en instructies voor het handhaven van goedgekeurde kwaliteitsnormen en voor constant het verbeteren van hen. Ons kwaliteitspersoneel op alle niveaus is de beschermers van kwaliteit. Zij bevorderen kwaliteitsvoorlichting, beoordelen prestaties en dagen de organisatie uit om kwaliteitsnormen te ondersteunen en te verbeteren.

 

 • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  Standaard:
  Aantal:
  Uitgiftedatum:
  Vervaldatum:
  Scope / Range:
  Uitgegeven door: