Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

lopende band
  • Verwerkende Workshop
  • Verwerkende Workshop
  • Verwerkende Workshop

Wij zijn professioneel team met meer dan 15 jaar ervarings in deze industrie.

 

 

Het grootste deel van ons personeel gebruikten aan het werken bij befaamd snel testbedrijf --ACON/ABON (Alere) met inbegrip van onze Algemene Manager, RD VP, marketing VP, Kwaliteitsmanager en zelfs de productregelarbeiders. Wij zullen ons beste u doen steunen om meer voltooiing in de markt te maken.  Wij zullen u de verenigbare kwaliteit, de stabiele levering, de innovatieve producten en de concurrerende prijs verzekeren.

 

Wij hebben sterke RD-capaciteit de nieuwe producten onophoudelijk om te ontwikkelen om de rand van de markt te houden.

 

 

Wij hebben nu werknemer rond 200 en het totale bouwgebied is rond 6000sqm. Voor ons Biologisch reagensteam, hebben wij een groep Biotech-deskundige met inbegrip van 10 personen met post-doctorale onderzoekervaringen, 2 met artsengraad en 6 met doctoraal examen. Dit team heeft sterke wetenschappelijke onderzoek en technologieinnovatiecapaciteit. Nu bezit het bedrijf meer dan 10 nationale octrooien. Wij gebruiken het onderzoeksysteem van de Ontwerpcontrole om tot het vroege onderzoek meer efficiency te maken; en neem ISO-kwaliteitsbeheersysteem, vestigen een hoog gestandaardiseerd beheersysteem van de productiekwaliteit. Nu heeft het bedrijf één onderzoeklaboratorium, één ontwikkeling van het muis monoclonal antilichaam en onderzoekplatform, één ontwikkeling van het konijn polyclonal antilichaam en onderzoekplatform, één faciliteit van het geitfokken, die 500, 600, 200, 1000 respectievelijk m2 omvatten.

 

Voor de Medische verbruiksgoederen, hebben wij de manufactory faciliteit van de staat van kunst met het Ce-certificaat en ISO13485-Certificaat. De verbruiksgoederen zijn geleverd aan de wereldmarkt en de ontvangen zeer goede markt koppelt terug.

 

OEM / ODM
  • LABO 1
  • LABO 2

Wij hebben rijpe bekwaamheid, voldoende capaciteit en professioneel team om aan uw divers OEM en ODM vereiste te voldoen.

R & D
  • RD-kantoor 1
  • RD-kantoor02

Wij hebben een groep Biotech-deskundige met inbegrip van 10 personen met post-doctorale onderzoekervaringen, 2 met artsengraad en 35 met doctoraal examen. Dit team heeft sterke wetenschappelijke onderzoek en technologieinnovatiecapaciteit. Nu bezit het bedrijf meer dan 10 nationale octrooien.

 

Wij gebruiken het onderzoeksysteem van de Ontwerpcontrole om tot het vroege onderzoek meer efficiency te maken; en neem ISO-kwaliteitsbeheersysteem, vestigen een hoog gestandaardiseerd beheersysteem van de productiekwaliteit. Nu heeft het bedrijf één onderzoeklaboratorium, één ontwikkeling van het muis monoclonal antilichaam en onderzoekplatform, één ontwikkeling van het konijn polyclonal antilichaam en onderzoekplatform, één faciliteit van het geitfokken, die 500, 600, 200, 1000 respectievelijk m2 omvatten.