Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Een Drug Vrije Manier aan Lagere Bloeddruk

May 8, 2023

De hoofdpijnen, de moeheid, de dyspnoe en de borstpijn zijn alle symptomen verbonden aan hoge bloeddruk. Nochtans, zijn deze symptomen ook gemeenschappelijk en kunnen aan spanning of andere factoren toe te schrijven zijn die mensen ertoe bewegen om de mogelijkheid te overzien om hoge bloeddruk te ontwikkelen. Jammer genoeg, ongeveer is één derde mensen met hypertensie niet zich bewust van hun voorwaarde, die is waarom de hypertensie vaak als „stille moordenaar wordt bedoeld.

 

Op de lange termijn, kan het negeren van de symptomen van hoge bloeddruk tot ernstigere gezondheidsproblemen, zoals hartkwaal, slag, niermislukking en oogproblemen leiden.

 

Gelukkig, hebt u geen medicijn nodig om hoge bloeddruk en zijn potentiële gezondheidsrisico's te verhinderen.

 

De regelmatige oefening, een gezonde voeding, en het vermijden van voedsel dat uw bloeddruk kan verhogen kunnen een drug-vrije oplossing, zelfs voor oudere volwassenen met beperkte mobiliteit zijn.

 

Het goede nieuws is dat de hoge bloeddruk zonder medicijn kan worden verhinderd door een gezonde levensstijl, met inbegrip van regelmatige oefening, een uitgebalanceerd dieet te handhaven, en voedsel te vermijden dat bloeddruk kan verhogen. Een voedingsdeskundige heeft vijf voedsel geïdentificeerd dat algemeen als gezond wordt beschouwd maar eigenlijk voor bloedvat, met inbegrip van olijven, soepen, kokosnotenolie, en vruchtensappen kan schadelijk zijn.

 

Het verbruiken van teveel zout in het dieet kan bloeddruk veroorzaken toe te nemen, aangezien het zout waterbehoud in het bloed veroorzaakt, dat tot verhoogd bloedvolume en hogere druk leidt. Het is belangrijk om zout opname en horloge uit voor niet verdacht voedsel te controleren dat hoge niveaus van natrium, zoals olijven, soepen, en ingeblikt voedsel kan bevatten.

 

De kokosnotenolie wordt vaak beschouwd als een gezond alternatief voor andere oliën, maar het is belangrijk om op te merken dat het aan verzadigde vetten rijk is, die cholesterol en bloeddruk kunnen opheffen. De vruchtensappen, die in vrije suikers hoog zijn, kunnen ook een zorg zijn aangezien zij kunnen tot gewichtsaanwinst leiden, die het risico van hoge bloeddruk verhogen.

 

Samenvattend, een uitgebalanceerd dieet dat vruchten en groenten terwijl het controle van zout en suikeropname opneemt kan helpen het risico van hoge bloeddruk verminderen en goede gezondheid handhaven.