Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

AllTest bij Cosmofarma-Tentoonstelling in Italië met succes wordt gedemonstreerd dat

May 17, 2023

AllTest bij Cosmofarma-Tentoonstelling in Italië met succes wordt gedemonstreerd dat

 

Gelukwensen! De snelle die het testen producten door Hangzhou AllTest Biotech Co., Ltd worden vervaardigd werden met succes gedemonstreerd bij de Cosmofarma-Tentoonstelling in Italië in 2023!

 

Ongeveer Cosmofarma-Tentoonstelling

 

De Cosmofarmatentoonstelling is de belangrijke Europese gebeurtenis voor de en schoonheidsverzorgingsectoren gezondheidszorg en alle op apotheek betrekking hebbende diensten. Het verstrekt een uitstekend platform voor bedrijven om niet alleen hun producten maar ook hun filosofie en opdracht te demonstreren.

 

In Cosmofarma, hebben de ondernemingen de kans om met buitenlandse kopers door een robuust internationaal kopersprogramma in dienst te nemen. De tentoonstelling bevordert ook open communicatie en debat tussen ondernemingen, apothekers, en verenigingen binnen de sector, die tot waardevolle inzicht en samenwerking leiden.

 

Globaal, Cosmofarma-is de Tentoonstelling een eerste gebeurtenis voor de apotheekwereld, die een unieke kans voor ondernemingen bieden om aan internationale kopers te verbinden en hun producten te demonstreren, terwijl het bevorderen van open dialoog en samenwerking binnen de industrie.

 

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd bij Cosmofarma-Tentoonstelling

 

laatste bedrijfsnieuws over AllTest bij Cosmofarma-Tentoonstelling in Italië met succes wordt gedemonstreerd dat  0

 

Als bedrijf gewijd aan het verstrekken van de snelle testproducten van uitstekende kwaliteit voor de gezondheidszorgindustrie, Co. van Hangzhou AllTest Biotech, was Ltd opgewonden om aan de Cosmofarma-Tentoonstelling deel te nemen. Deze gebeurtenis bracht de industrieleiders, vernieuwers samen, en gezondheidszorgdeskundigen, die een uitstekend platform voor voorzien van een netwerk, kennis-deelt, en samenwerking creëren.

 

Tijdens de tentoonstelling, Co. van Hangzhou AllTest Biotech, demonstreerde Ltd zijn menselijke snelle testproductregel, met een bepaalde nadruk bij het snelle testen voor de gezondheid van vrouwen en druggebruik. Deze tests zijn ontworpen om nauwkeurige en betrouwbare resultaten in enkel een kwestie van minuten te leveren, die tot hen maken een onschatbaar hulpmiddel voor Gezondheidszorgverleners en individuen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over AllTest bij Cosmofarma-Tentoonstelling in Italië met succes wordt gedemonstreerd dat  1

 

De gezondheid van de vrouwen van het bedrijf de snelle testproducten positief opslaen koppelt van deelnemers terug bij de tentoonstelling, die de standvastige verplichting van het bedrijf aan kwaliteit en innovatie op het gebied van het snelle testen prijste.

 

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd werd opgewonden met de reactie op zijn producten bij de gebeurtenis en verheugt zich op het blijven vernieuwen en nieuwe producten ontwikkelen om aan de evoluerende behoeften van de gezondheidszorgindustrie te voldoen.