Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

AllTest werd toegekend als Antidrug Betrouwbaar ModelEnterprise

January 24, 2023

AllTest werd toegekend als Antidrug Betrouwbaar ModelEnterprise

 

Op Januari 10, 2023, volgens de „Zhejiang-Maatregelen van het de Evaluatiebeheer van het Provincie Antidrugkrediet (voor Proefimplementatie)“, na gezamenlijke evaluatie door openbare veiligheidsautoriteiten en bevoegde diensten in elke stad en overzicht door provinciale openbare veiligheidsautoriteiten, was AllTest verheugd geweest om de provinciale antidrug betrouwbare modeleenheid van 2022 worden toegekend. Chen Tianxing, de kapitein van Qiantang-Districts Antidrugbrigade, Ambtenaar Deng van de Antidrugbrigade en Du Jing van de Vereniging voor het Beheer van Verdovende Chemische producten stelde de plaque namens de groep voor.

 

De de opsporingsproducten van de AllTestdrug zijn gemakkelijk en snel te werken, beperkt niet door de plaats, en kunnen morfine, methamfetamine, ketamine en andere drugs en hun metabolites in menselijke urine, haar, speeksel en andere steekproeven, vooral snel en gevoelig ontdekken geschikt voor druggebruik telling, de inspectie van het vermaaktrefpunt, drugrevalidatiecentra, de ziekenhuizen, militair rekrutering en van de eenheidsrekrutering fysiek onderzoek, het onderzoek van de bestuurderskant van de weg, enz., evenals een verscheidenheid van op opsporing betrekking hebbend die materiaal op het antidrugwerk AllTest met uitstekende productkwaliteit en het perfecte systeem van de naverkoopdienst, AllTest-het hulp binnenlandse antidrugwerk wordt toegepast.

 

De drugs zijn uiterst schadelijk, en iedereen heeft de verantwoordelijkheid om drugs tegen te houden. In de toekomst, zal AllTest meer nieuwe producten van de drugopsporing blijven ontwikkelen en wetenschappelijk onderzoek met de geest verdiepen van het durven te zijn de eerste en het nastreven van voortreffelijkheid. Tegelijkertijd, zullen wij concentreren ons op het frontlinieslagveld op het basisniveau en zullen ons bij het verlenen van het testen producten en de technische ondersteuningdiensten de van uitstekende kwaliteit voor drugcontrole concentreren.

 

 

https://www.alltests.com.cn/Home/Product?classId=57