Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Gezonde Gewicht, Voeding, en Fysische activiteit

January 16, 2023

Gezonde Gewicht, Voeding, en Fysische activiteit

 

Het bereiken van en het handhaven van een gezond gewicht omvatten een gezonde voeding, een fysische activiteit, een optimale slaap, en spanningsvermindering. Een aantal andere factoren kunnen gewichtsaanwinst ook beïnvloeden.

 

Een gezonde voeding kenmerkt een grote verscheidenheid van gezond voedsel. De populaire diëten kunnen snelle resultaten beloven, maar dergelijke diëten beperken uw voedingsopname, kunnen ongezond zijn, en neigen op de lange termijn te ontbreken.

 

Hoeveel fysische activiteit u wenst voor een deel afhangt van of u uw gewicht wilt handhaven of het verliezen. Het lopen is vaak een goede manier om fysische activiteit aan uw levensstijl toe te voegen.

 

Het controleren van uw gewicht kan uw gezondheid nu en later helpen. Omgekeerd, de mensen die zwaarlijvig zijn zijn op hoger risico voor vele ernstige ziekten en gezondheidsvoorschriften in vergelijking met mensen van normaal gewicht. Zie voorbeelden van programma's die kunnen helpen.

 

Het helpen van mensen een gezond gewicht handhaven maakt deel uit van het CDC werk om gezondheidsgelijkheid te bereiken.

 

Zwaarlijvigheid, Ras/het Behoren tot een bepaald ras, en covid-19

 

De zwaarlijvigheid is een gemeenschappelijke, ernstige, en dure chronische ziekte. De zwaarlijvigheid zet mensen op risico voor veel andere ernstige chronische ziekten en verhoogt het risico om ernstige covid-19 ziekten te ontwikkelen. Iedereen heeft hebben een rol te in het omkeren van de tendens van zwaarlijvigheid en zijn onevenredig effect op rassen en etnische minderheidgroepen. De zwaarlijvigheid verergert covid-19 resultaten

Tijdens pandemic covid-19, zijn de te zware volwassenen op groter risico:

 

  • De zwaarlijvigheid verhoogt het risico om ernstige ziekte te ontwikkelen covid-19. De te zware mensen kunnen ook op hoger risico zijn.
  • De zwaarlijvigheid kan het risico van ziekenhuisopname voor besmetting verdrievoudigen covid-19.
  • De zwaarlijvigheid wordt geassocieerd met geschade immune functie
  • De zwaarlijvigheid vermindert longinhoud en longvolume, die het moeilijk maken te ademen

 

Een studie van covid-19 gevallen toonde aan dat het risico van ziekenhuisopname, intensieve zorgtoelating, invasieve mechanische ventilatie, en dood hoger was met hogere BMI

Het verhoogde risico van ziekenhuisopname of dood werd in het bijzonder uitgesproken in die onder 65 jaar oud. Vanaf het begin van pandemic door 18 November, 2020, werden meer dan 900.000 volwassenen in de Verenigde Staten in het ziekenhuis opgenomen voor covid-19. De modellen schatten dat 271.800 van deze ziekenhuisopnames (30,2%) aan zwaarlijvigheid toe te schrijven zijn

 

De kinderen met zwaarlijvigheid worden gediagnostiseerd kunnen aan strengere resultaten aan covid-19 lijden die. In een studie van covid-19 gevallen in patiënten 18 jaar oud en jonger, werd de zwaarlijvigheid geassocieerd met een 3,07 vouwen verhoogd risico van ziekenhuisopname tijdens ziekenhuisopname en 1,42 vouwen verhoogden risico van ernstige ziekte (intensieve zorgtoelating, invasieve mechanische ventilatie, of dood).