Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Nieuw Productlancering - CLIA-Analysator

January 18, 2023

Nieuw Productlancering - CLIA-Analysator

 

AllTest automatiseerde Chemiluminescente Immunoassay Analysator wordt gelanceerd!

 

De Automatische Chemiluminescentieimmunoassay Analysator is voor professioneel kenmerkend en Punt in vitro van Zorggebruik.

 

De analysator kan in het centrale laboratorium van medische instellingen, poliklinische patiëntafdelingen, noodsituatieafdelingen, ICUs, de medische diensten (zoals communautaire gezondheidscentra) en medische centra worden toegepast.

 

Immunoassay van de AllTest de Automatische Chemiluminescentie kleine voetafdruk van Analysatoraanbiedingen en geautomatiseerde verwerking.

 

Het is ideale keus voor poliklinische patiënt, noodsituatie en klinische afdelingen.

 

Ook hielden wij een product opleidend ontmoetend deze week. Dit is onze eerste product opleiding in 2023! Elke productkennis opleiding heeft wij allemaal om over producteigenschappen toegestaan te leren, use case, en hoe het product aan klanten kan ten goede komen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Nieuw Productlancering - CLIA-Analysator  0

 

Deze recentste ontwikkeling van onze Automatische Analysator van Chemiluminescentieimmunosassay heeft een testende snelheid van 32 tests per uur en kan steekproef het testen en analyse met een minimum spiked volume van 10 μL uitvoeren. Het kan een verscheidenheid van analyses zoals centrifugaal, concurrerende, en indirecte methodes afhankelijk van het project ook steunen.

 

AllTest is altijd een betrouwbare partner voor u en uw bedrijf, werkt met ons samen, samen vorderen!