Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

voldoende Actief blijven kon het Risico van Dood door Griep en Longontsteking potentieel verminderen

May 22, 2023

Het is tijd om één aan uw lijst van redenen meer toe te voegen geschikt te worden: fysisch actief zijn kan helpen het risico van dood door griep en longontsteking verminderen.

 

Gepubliceerd in het British Journal van Sportengeneeskunde, vond de studie dat de individuen die de richtlijnen voor aërobe en spier-versterkende oefening ontmoetten lager een risico van 48% hadden om aan deze ziekten te sterven. De Fysische activiteitrichtlijnen voor Amerikanen adviseren minstens 150 minuten van gematigde aërobe fysische activiteit en twee of meer dagen van gematigde spier-versterkende activiteit elke week. De onderzoeksgegevens van meer dan 570.000 mensen in het Onderzoek van het de Gezondheidsgesprek van de V.S. Nationale vanaf 1998 tot 2018 werden gebruikt, en die de ondervraagden werden in groepen verdeeld worden gebaseerd op hoe goed ontmoetten zij de geadviseerde hoeveelheid oefening. Tijdens de gemiddelde controleperiode van negen jaar, stierven 1.516 mensen aan griep of longontsteking.

 

De studie openbaarde die vergadering zowel de aërobe als spier-versterkende oefeningsaanbevelingen het risico van dood verbonden aan deze ziekten door bijna de helft verminderden. De vergadering slechts het aërobe oefeningsdoel verminderde het risico door 36%. Gezien de griep en de longontsteking doodsoorzaken globaal leiden, zijn deze bevindingen significant.

 

Niet is genoeg beter dan niets

 

De studie toonde aan dat in dienst nemen in fysische activiteit, zelfs als het van het geadviseerde bedrag te kort schiet, in het verminderen van het risico van dood door griep en longontsteking wanneer vergeleken bij inactief het zijn nog voordelig is. Specifiek, werd het deelnemen aan 10 tot 149 minuten van aërobe oefening per week gevonden om het risico van dood door deze ziekten te verminderen door 21%.

 

Dr. Kate W.M. Weber, de hoofdauteur van de studie, benadrukte het belang van fysische activiteit voor individuen van alle leeftijden en geschiktheidsniveaus verklaren, die dat „ons nummer één aanbeveling voor iedereen meer moet bewegen en minder zitten.“

 

Oefen meer uit

 

De aërobe oefening, de studie zegt, betekent niet u naar de gymnastiek moet regelmatig gaan. Dit type van oefening is om het even wat die uw harttarief en zweetklieren zich beweegt krijgt, met inbegrip van ras die, of treden lopen zwemmen biking in werking stellen beklimmen.

 

De studie voegt toe dat de oefeningen zoals gewichtheffen, hurkt uitvalt en zelfs het zware kan tuinieren allen als spier-bouwende activiteiten tellen.

De beste oefeningsprogramma's omvatten de tijden van de planningstraining, het ontvangen van herinneringen, het aanbieden van beloningen en het aanmoedigen op een rij missend meer dan één geplande training.

 

Uitoefenen tien minuten per dag is veel gemakkelijker dan de mensen denken. Denk over hoe snel tien minuten gaan by when u doelloos door sociale media jat of lettend op uw favoriete TV toon. Het is geen grote investering van tijd, maar het kan grote gezondheidsvoordelen hebben.