Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Het Enige Bedrijf in de Wereld met Twee Ce OTC verklaarde SARS-CoV-2 Antigeen Snelle Tests voor zelf-Test

July 13, 2021

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, Ltd zei dat het onlangs ontvangen certificaat van Ce OTC van Europa voor zijn covid-19 Antigeen Snelle Test (Neuszwabber) voor het zelf testen is, en een testuitrusting voor éénmalig gebruik om is SARS-CoV-2 te ontdekken die covid-19 met zelf-verzameld neuszwabberspecimen van symptomatische individuen veroorzaakt die van wordt besmet met covid-19 worden verdacht.

laatste bedrijfsnieuws over Het Enige Bedrijf in de Wereld met Twee Ce OTC verklaarde SARS-CoV-2 Antigeen Snelle Tests voor zelf-Test  0

OTC covid-19 Antigeen Snelle Test (Neuszwabber) verkrijgt voorlopige resultaten slechts, zou de definitieve bevestiging op klinische kenmerkende resultaten moeten worden gebaseerd. De resultaten zijn voor de opsporing van SARS-CoV-2 eiwitantigenen van Nucleocapsid. Een antigeen is over het algemeen opspoorbaar in hogere ademhalingsspecimens tijdens de scherpe fase van besmetting. De positieve resultaten wijzen op de aanwezigheid van virale antigenen, maar de klinische correlatie met geduldige geschiedenis en andere kenmerkende informatie is noodzakelijk om besmettingsstatus te bepalen. De negatieve resultaten zouden in de context van de recente blootstelling van een patiënt, geschiedenis en de aanwezigheid van klinische tekens en symptomen moeten worden overwogen verenigbaar met covid-19.

 

Een klinische evalution werd geleid vergelijkend de resultaten verkreeg de covid-19 Antigeen Snelle Test met rechts-PCR testresultaten. De klinische proef omvatte 874 mondelinge vloeibare specimens. Volgens ALLTEST, toonden de testresultaten specificiteit 99,4% en gevoeligheid 95,4% met een algemene nauwkeurigheid van 97,8% aan. De waargenomen nauwkeurigheid kan afhankelijk van het overwicht van het virus in de bevolking variëren.

 

Voorafgaand aan dit die, heeft ALLTEST reeds Ce OTC verkregen in het product van covid-19 antigeen snelle test wordt verklaard (Mondelinge Vloeistof) voor zelf-test. De aanwinst van de toegangskwalificatie de van de covid-19 Antigeen Snelle Test (Neuszwabber) betekent dat deze reeks producten voor zelf-test nogmaals is erkend.

 

ALLTEST verstrekt een volledige oplossing voor diagnose covid-19, die veelvoudige keuzen van betrouwbare covid-19 snelle tests (zowel Antigeen als Antilichamentests) op tijd verstrekt. Gevestigd op Economische Hangzhou en Technologic-Ontwikkelingsgebied, P.R China.