Bericht versturen
Contacteer ons
Selina

Telefoonnummer : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

De Wereld Eerste OTC verklaarde covid-19 Antigeen Mondelinge Vloeibare Test!

June 8, 2021

Co. van HANGZHOU ALLTEST BIOTECH, Ltd zei dat het onlangs ontvangen certificaat van Ce OTC van Europa voor zijn covid-19 Antigeen Snelle Test (mondelinge vloeistof) voor het zelf testen is, en snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid eiwitantigenen huidig in menselijke mondelinge vloeistof is.

 

Deze test wordt ontworpen voor huisgebruik met zelf-verzamelde mondelinge vloeibare steekproeven in individuen die van covid-19 worden verdacht. De sterke punten van OTC covid-19 Antigeen Snelle Test (speeksel) zijn GEMAKKELIJK, SNEL, EENVOUDIG (specimeninzameling) (resultaten in 15 minuten analysetijd) (verrichting, geen vereist materiaal), en HOGE NAUWKEURIGHEID.

 

OTC covid-19 Antigeen Snelle Test (speeksel) verkrijgt voorlopige resultaten slechts, zou de definitieve bevestiging op klinische kenmerkende resultaten moeten worden gebaseerd. De resultaten zijn voor de opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid eiwitantigenen. Een antigeen is over het algemeen opspoorbaar in hogere ademhalingsspecimens tijdens de scherpe fase van besmetting. De positieve resultaten wijzen op de aanwezigheid van virale antigenen, maar de klinische correlatie met geduldige geschiedenis en andere kenmerkende informatie is noodzakelijk om besmettingsstatus te bepalen. De negatieve resultaten zouden in de context van de recente blootstelling van een patiënt, geschiedenis en de aanwezigheid van klinische tekens en symptomen moeten worden overwogen verenigbaar met covid-19.

 

Een klinische evalution werd geleid vergelijkend de resultaten verkreeg de covid-19 Antigeen Snelle Test met rechts-PCR testresultaten. De klinische proef omvatte 406 mondelinge vloeibare specimens. Volgens ALLTEST, toonden de testresultaten specificiteit 99,3% en gevoeligheid 90,1% met een algemene nauwkeurigheid van 97,0% aan. De waargenomen nauwkeurigheid kan afhankelijk van het overwicht van het virus in de bevolking variëren.

 

ALLTEST verstrekt een volledige oplossing voor diagnose covid-19, die veelvoudige keuzen van betrouwbare covid-19 snelle tests (zowel Antigeen als IgG/IgM-antilichamentests) op tijd verstrekt. Gevestigd op Economische Hangzhou en Technologic-Ontwikkelingsgebied, P.R China.