Van de Testuitrustingen van rode hondigm Snelle van de de Cassette Zijstroom Chromatografische Immunoassay

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: cassette (irm-302/irm-402)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

Monoclonal Antilichamen

,

Douane Monoclonal Antilichaam

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichaam aan Rode hond in menselijk geheel bloed, serum of verklaard plasmace

 

 

Toepassingen:

De snelle de Testcassette van Rode hondigm is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgM-antilichaam aan Rode hond in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van Rode hondbesmetting.

 

 

Beschrijving:

Het rode hondvirus is een lid van de Togaviridae-familie, vond hoofdzakelijk in menselijke bevolking. Over het algemeen wordt de rode hond beschouwd een milde als adolescentieziekte. Nochtans zou een moederbesmetting door de moederkoek aan het foetus kunnen worden overgebracht, veroorzakend aangeboren rode hond. De primaire rode hondbesmetting aangegaan tijdens vroege zwangerschap, kan strenge gevolgen als strenge foetale schade, doodgeborene of abortus hebben. Kinderen geboren kan niet-symptomatisch deze abnormaliteiten later in life.1,2 ontwikkelen de Wijdverspreide inenting beduidend de weerslag van rode hond in alle leeftijdsgroepen heeft verminderd. Nochtans, lijken 10 aan 20% van jonge volwassenen nog vatbaar voor het virus. Om risico van strenge complicaties te verminderen, moeten de nauwkeurige serologische methodes worden uitgevoerd om de serologic status van zwangere oude vrouwen te bepalen. 

 

 

Hoe te gebruiken?

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.

2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 10 μl). Breng het specimen goed naar het specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toe en begin de tijdopnemer. Zie de hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer geen resultaten na 20 minuten.Van de Testuitrustingen van rode hondigm Snelle van de de Cassette Zijstroom Chromatografische Immunoassay 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van Rode hondantilichaam variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in de gebieden van de testlijn.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852