Snelle de Testcassette van het peilstok Menselijke Bloed, Snel Verklaard Ce van de Antilichamentest

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Peilstok (obs-901)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
kleur: blauwe Materiaal: Plastic
opslagruimte: 2-30°C Formaat: peilstok
Specimen: vlek Snijd af: 50ng/ml
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

kankerdiagnostische tests

Een snelle test voor identificatie van menselijk bloed in verondersteld verklaard vlekce

 

 

Toepassingen: 

 

De Peilstok van de Bloedvlek Snelle Test (Vlek) is snelle chromatografische immunoassay voor identificatie van menselijk bloed in veronderstelde vlek.

 

 

Beschrijving: 

     

De Peilstok van de Bloedvlek Snelle Test (Vlek) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor identificatie van menselijk bloed in verdacht
vlek. Het membraan is pre-coated met anti-hemoglobineantilichamen op het gebied van de testlijn. Tijdens het testen, reageert het specimen met
deeltje met anti-hemoglobineantilichaam dat met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie aan
reageer met anti-hemoglobineantilichamen op het membraan en produceer een rassenbarrière.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Met pijlen die op de mengseloplossing richten, dompel verticaal de testpeilstok in de mengseloplossing onder 10-15 seconden.
GA niet de „MAXIMUM“ LIJN op het lagere strooketiket van over de peilstok
wanneer de peilstok onderdompel.
3. Plaats de peilstok op een niveau en een schoon bureau, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière (s) te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten, interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

 

Snelle de Testcassette van het peilstok Menselijke Bloed, Snel Verklaard Ce van de Antilichamentest 0

 

 

 

 

 

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou binnen moeten zijn
het gebied van de testlijn (t).
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van menselijk sperma huidig in variëren
specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test.

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852