Bericht versturen

Ketamineket Druggebruik de Diagnose Snelle Lezing van de Testuitrusting met Certificaat Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Dke-802/dke-803
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Cassette 25 (Apparaat) /box
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: ALLTEST Specimen: Mondelinge vloeistof
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 50 ng/mL certificaat: CE
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

 

Hoge Druggebruik Van de Gevoeligheids Mondelinge Vloeibare Ketamine (KET) Geschikte Nauwkeurige de Testuitrustingen van de Diagnose Snelle Lezing met Ce

 

 

Toepassing en Beschrijving:

 

De ketamine is een scheidend die verdovingsmiddel in 1963 wordt ontwikkeld PCP (Phencyclidine) te vervangen. Terwijl de Ketamine nog in menselijke anesthesie en diergeneeskunde wordt gebruikt, wordt het meer en meer misbruikt als straatdrug. De ketamine is moleculair gelijkaardig aan PCP en leidt zo tot gelijkaardige gevolgen met inbegrip van verdoofdheid, verlies van coördinatie, betekenis van onkwetsbaarheid, spierstarheid, agressief/hevig gedrag, uitonduidelijk gesprokene of geblokkeerde toespraak, overdreven betekenis van sterkte, en een spatie staart. Er is depressie van ademhalingsfunctie maar niet van het centrale zenuwstelsel, en de cardiovasculaire functie wordt gehandhaafd. De duur van de ketamine van actie in het klinische plaatsen is 30 min aan 2 h intramusculair en 4-6 h mondeling.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de het testcassette, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder de collector uit de verzegelde zak en neem het sponseind van de collector in de mond op. Zwabber actief de binnenkant van de mond en de tong om mondelinge vloeistof voor een totaal van 3 minuten te verzamelen tot de spons volledig verzadigd wordt. Het zacht zal drukken van de spons tussen de tong en de tanden verzadiging bijstaan. Geen harde vlekken zouden op de spons moeten worden gevoeld wanneer verzadigd.
3. Verwijder de collector uit de mond. De plaats verzadigde mondelinge vloeibare collector in kamer en persspons volledig tegen de zeef om mondelinge vloeistof te verzamelen. Verwerp de collector. Breek GLB op de inzamelingsbuis die wordt gesloten.
4. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Schroef GLB-dekking van de inzamelingsbuis los. Keer de inzamelingsbuis om en breng 3 dalingen van mondelinge vloeistof (ongeveer 120 µL) goed in specimen van de testcassette over en begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Plaats schroefdeksel op de inzamelingsbuis. Zie hieronder illustratie.
5. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 1 uur.
6. Pas de veiligheidsverbinding over schroefdeksel toe en verzend indien nodig naar het laboratorium voor bevestiging.

Ketamineket Druggebruik de Diagnose Snelle Lezing van de Testuitrusting met Certificaat Ce 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR APPARAAT GEBRUIKEN】
Sta het de het testapparaat, specimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen. Draag de donor op om eender wat in de mond met inbegrip van voedsel, drank, gom of tabaksproducten niet te plaatsen minstens 10 minuten voorafgaand aan inzameling.
1. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Stijg het apparaat GLB op en neem de absorberende wiek aan de mond op, zet het onder de tong om mondelinge vloeistof te verzamelen tot de controlelijn verschijnt.
3. Zet terug het apparaat GLB buiten de absorberende wiek en rijg het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Zie hieronder illustratie.
4. Lees resultaten 10 minuten. Lees geen resultaten na 15 minuten.

Ketamineket Druggebruik de Diagnose Snelle Lezing van de Testuitrusting met Certificaat Ce 1

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een negatief resultaat wijst erop dat de Synthetische Marihuanametabolite concentratie onder het opspoorbare niveau (25ng/mL) is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een positief resultaat wijst erop dat de theKetamine (KET) concentratie het opspoorbare niveau (50 ng/mL) overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dke-802 Van de ketamine (KET) de Snelle Test Cassette Mondelinge Vloeistof Cassette 25 T 50 ng/mL* Ce
Dke-803 Van de ketamine (KET) het Snelle Test Apparaat Mondelinge Vloeistof Apparaat 25 T 50 ng/mL* Ce
 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852