Bericht versturen

100 Ng/van ml Nauwkeurig Alprazolam Enig de Test Medisch Product van de Drug Snel Urine

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alltest
Certificering: CE
Modelnummer: Dalp-101/dalp-102/dalp-114
Min. bestelaantal: 500 T
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levertijd: 20Days
kleur: Geel Specimen: Urine
Formaat: Comité/Cassette/Peilstok Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit
Snijd af: 100 ng/mL certificaat: CE/FDA
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

de testuitrustingen van de huisdrug

 

100 ng/mL-Comité/Cassette/Peilstok Nauwkeurig van de de Drug Snel Urine van Alprazolam Enig de Test Medisch Product

 

Toepassing:

 

De snelle Test van de ALP (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van alprazolam in urine bij een afgesneden concentratie van 100ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

 

Alprazolam, beschikbaar onder de handelsnaam Xanax onder andere, is short-acting anxiolytic van de benzodiazepine klasse. Het wordt algemeen gebruikt voor de behandeling van paniekwanorde, en bezorgdheidswanorde, zoals algemene bezorgdheidswanorde (GAD) of sociale bezorgdheidswanorde (SAD). Alprazolam, zoals andere benzodiazepines, bindt aan specifieke plaatsen op de GABAA-receptor. Het bezit anxiolytic, kalmerende, hypnotic, skeletachtige spierontspannend middel, anticonvulsant, en amnestische eigenschappen.
Een gemiddelde halveringstijd van alprazolam van 16,3 u is waargenomen bij gezonde bejaarde onderwerpen (waaier: de uren van 9.0-26.9, n=16) in vergelijking met 11,0 u (waaier: 6.3-15.8 u, n=16) bij gezonde volwassen onderwerpen. Alprazolam en zijn metabolites worden afgescheiden hoofdzakelijk in de urine. De farmacokinetica van alprazolam en twee van zijn belangrijke actieve metabolites (4 -4-hydroxyalprazolam en α-hydroxyalprazolam) zijn lineair, en de concentraties zijn evenredig tot de geadviseerde maximum dagelijkse dosis 10 eens dagelijks gegeven mg. De piekconcentraties in het plasma komen in één tot twee uren voor na beleid. De plasmaniveaus zijn evenredig aan de gegeven dosis; over de dosiswaaier van 0,5 tot 3,0 mg, werden de piekniveaus van 8,0 aan 37ng/ml waargenomen.
 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

100 Ng/van ml Nauwkeurig Alprazolam Enig de Test Medisch Product van de Drug Snel Urine 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

100 Ng/van ml Nauwkeurig Alprazolam Enig de Test Medisch Product van de Drug Snel Urine 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

100 Ng/van ml Nauwkeurig Alprazolam Enig de Test Medisch Product van de Drug Snel Urine 2

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat concentratie de van Alprazolam (ALP) onder het opspoorbare afgesneden niveau is.

 

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat Alprazolam (ALP) het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dalp-102 Van de Alprazolam (ALP) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 100 ng/mL* Ce
Dalp-114 Van de Alprazolam (ALP) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dalp-101 Van de Alprazolam (ALP) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852