Bericht versturen

2019-nCoV-2 IgG/IgM-Test (covid-19)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Incp-402/incp-402S
Min. bestelaantal: N / A
Verpakking Details: 10T/25 T
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: T/T
Kleur: Blauw Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma, het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Opslag: 2-30°C
Certificaat: CE, ISO13485 Formaat: Cassette
Hoog licht:

IgMpcr Antigeentest

,

IgGpcr Antigeentest

,

2019-NCoV Pcr Antigeentest

 

Snelle Test wue de steekproef van Geheel Bloed/Serum/Plasma met Ce-Teken

 

De Snelle de Testcassette van 2019-nCoV-2 IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan 2019-nCoV-2 in menselijk geheel bloed, serum of plasmaspecimen, en ook in het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick.

 

【SUMMIERE】
Vroeg Januari 2020, een nieuwe coronavirus (2019-nCoV) werd geïdentificeerd als besmettelijke agent veroorzakend een uitbarsting van virale longontsteking in Wuhan, China, waar de eerste gevallen hun symptoombegin in December 2019 hadden.
Coronaviruses is gewikkelde RNAvirussen die ruim onder mensen, andere zoogdieren worden verdeeld, en de vogels en die ademhalings veroorzaken, de darm, lever, en neurologische coronavirusspecies van diseases.2 Zes gekend zijn om menselijke disease.3 Vier virussen te veroorzaken — 229E, OC43, NL63, en HKU1 — zijn overwegend en veroorzaken typisch verkoudheidssymptomen in immunocompetent individuen. De twee andere spanningen — strenge scherpe ademhalingssyndroomcoronavirus (sars-COV) en coronavirus van het Midden-Oosten ademhalingssyndroom (mers-COV) — zijn zoonotic in oorsprong en verbonden met soms fatale ziekte.
Coronaviruses is zoonotic, betekenend worden zij overgebracht tussen dieren en mensen. De gemeenschappelijke tekens van besmetting omvatten ademhalingssymptomen, koorts, hoest, dyspnoe en ademhalingsmoeilijkheden. In strengere gevallen, kan de besmetting longontsteking, streng scherp ademhalingssyndroom, niermislukking en zelfs dood veroorzaken.
De standaardaanbevelingen om uitgespreide besmetting te verhinderen omvatten regelmatige handwas, die mond en neus behandelen wanneer het hoesten en het niezen, grondig het koken vlees en eieren. Vermijd dicht contact met iedereen die symptomen van ademhalingsziekte zoals het hoesten en het niezen tonen.

【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen aan de vullingslijn
(ongeveer 10 μL), en breng het specimen goed naar het specimen (s) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toe, en begin de tijdopnemer.
Om een pipet te gebruiken: Om uL 10 van specimen naar het specimen over te brengen goed, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven de vullingslijn en breng 1 volledige daling (approx.20 μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om een pipet te gebruiken: Om uL 20 van geheel bloed naar het specimen over te brengen goed, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.

2019-nCoV-2 IgG/IgM-Test (covid-19) 0


Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven de vullingslijn en breng 1 volledige daling (approx.20 μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 20 μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

2019-nCoV-2 IgG/IgM-Test (covid-19) 1

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

IgGpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgG-lijngebied moeten zijn.

IgMpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgM-lijngebied moeten zijn.

IgG en IgM-POSITIEF: * Drie rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en twee testlijnen zouden in het IgG-lijngebied en IgM-lijngebied moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van variëren

concentratie van 2019-nCoV-antilichamen huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van het gebied en van IgM van IgG.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

2019-nCoV-2 IgG/IgM-Test (covid-19) 2

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852