Bericht versturen

Covid-19 Antigeen Snelle Infectieziekte het Testen Cassette

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Incp-R502
Min. bestelaantal: N/A
Verpakking Details: 20 T
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: T/T
Kleur: Blauw Specimen: Nasopharyngeal Zwabber
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Opslag: 2-30°C
Certificaat: CE, ISO13485 Formaat: Cassette
Hoog licht:

Covid-19 Infectieziekte het Testen

,

Het snelle Infectieziekte Testen

,

Infectieziekte het Testen Cassette

De covid-19 Antigeen Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 antigenen in nasopharyngeal zwabberspecimens.

 

【SUMMIERE】

Nieuwe coronaviruses behoren tot de soort β. Covid-19 zijn een scherpe ademhalingsinfectieziekte. De mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel, zijn de patiënten besmet door nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting; de niet-symptomatische besmette mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Gebaseerd op het huidige epidemiologische onderzoek, is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties omvatten koorts, moeheid en drogen hoest. De neuscongestie, de lopende neus, de keelpijn, de spierpijn en de diarree worden gevonden in een paar gevallen.

Coronaviruses is gewikkelde RNAvirussen die ruim onder mensen, andere zoogdieren worden verdeeld, en de vogels en die ademhalings veroorzaken, de darm, lever, en neurologische coronavirusspecies van diseases.1 Zes gekend zijn om menselijke disease.2 Vier virussen te veroorzaken — 229E, OC43, NL63, en HKU1 — zijn overwegend en veroorzaken typisch verkoudheidssymptomen in immunocompetent individuals.2


【SPECIMENinzameling】

1. Neem een steriele zwabber in het neusgat van de patiënt op, die de oppervlakte van latere nasopharynx bereiken.
2. Zwabber over de oppervlakte van latere nasopharynx.
3. Trek de steriele zwabber van de neusholte terug.

Covid-19 Antigeen Snelle Infectieziekte het Testen Cassette 0

【SPECIMENvoorbereiding】
Slechts moet de van het extractiebuffer en specimen inzamelingsbuis in de uitrusting wordt verstrekt voor de voorbereiding die van het zwabberspecimen worden gebruikt.
1. Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los.
2. Neem het zwabberspecimen in de buis van de specimeninzameling op. De pers tegen de binnenmuur van de buis en beweegt de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl drukkend theswab tegen de binnenmuur van de buis leid om de antigenen in de inzameling vrij te geven
buis.
3. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van de kanten van de buis om de vloeistof uit de zwabber te halen.
4. Haal GLB op de buis van de specimeninzameling aan.

Covid-19 Antigeen Snelle Infectieziekte het Testen Cassette 1

【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, het gehaalde specimen en/of de controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.

1. Nauwkeurig QR Code van de QR-codekaart voor de specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.

2. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3. Keer de buis van de specimeninzameling om en voeg 3 dalingen van het gehaalde specimen (approx.75μl) goed aan het specimen toe en begin dan de tijdopnemer.
4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. De resultaten zouden met Alltest moeten worden gelezen ALS Lezer 15 minuten. Interpreteer visueel test geen resultaten.
Nota: Voor Alltest ALS de Lezersinstallatie, het opstarten en de volledige instructies naar Alltest ALS Lezer User Manual verwijzen. De exploitant moet Alltest raadplegen ALS Lezer User Manual voorafgaand aan gebruik en geworden vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures.

Covid-19 Antigeen Snelle Infectieziekte het Testen Cassette 2

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door Alltest worden gelezen ALS lezer die.
Het resultaat van positief wordt of negatief voor SARS-CoV-2 antigenen bepaald door Alltest
ALS lezer.

Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Cat.No. Product Specimen Formaat Kit Size Ce-Status
Incp-R502 Covid-19 Antigeen Snelle Test Nasopharyngeal Zwabber Cassette 20 T Ce

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852