Bericht versturen

Ce covid-19 Snelle de Testcassette van IgG/IgM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Incp-R402
Min. bestelaantal: N/A
Verpakking Details: 25 T
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: T/T
Kleur: Blauw Specimen: Geheel bloed, serum, plasma en het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Opslag: 2-30°C
Certificaat: CE, ISO13485 Formaat: Cassette
Hoog licht:

Cassette van de IgM de Snelle Test

,

Cassette van de IgG de Snelle Test

,

Covid-19 Snelle Testcassette

De Snelle de Testcassette van covid-19 IgG/IgM is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan sars-cov-2 in menselijk geheel bloed, serum of plasmaspecimen, en ook in het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick.

 

【SUMMIERE】

Nieuwe coronaviruses behoren tot de soort β. Covid-19 zijn een scherpe ademhalingsinfectieziekte. De mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel, zijn de patiënten besmet door nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting; de niet-symptomatische besmette mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Gebaseerd op het huidige epidemiologische onderzoek, is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties omvatten koorts, moeheid en drogen hoest. De neuscongestie, de lopende neus, de keelpijn, de spierpijn en de diarree worden gevonden in een paar gevallen.

Coronaviruses is gewikkelde RNAvirussen die ruim onder mensen, andere zoogdieren worden verdeeld, en de vogels en die ademhalings veroorzaken, de darm, lever, en neurologische coronavirusspecies van diseases.1 Zes gekend zijn om menselijke disease.2 Vier virussen te veroorzaken — 229E, OC43, NL63, en HKU1 — zijn overwegend en veroorzaken typisch verkoudheidssymptomen in immunocompetent individuals.2


【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen aan de vullingslijn
(ongeveer 10 μL), en breng het specimen goed naar het specimen (s) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toe, en begin de tijdopnemer.
Om een pipet te gebruiken: Om uL 10 van specimen naar het specimen over te brengen goed, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven de vullingslijn en breng 1 volledige daling (approx.20 μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om een pipet te gebruiken: Om uL 20 van geheel bloed naar het specimen over te brengen goed, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven de vullingslijn en breng 1 volledige daling (approx.20 μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 20 μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.

3. Interpreteer visueel test geen resultaten.
Voor Lezersinstallatie, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de Lezer User Manual. De exploitant moet de Lezer User Manual voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.

Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 Ce covid-19 Snelle de Testcassette van IgG/IgM 0

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

Resultaten door worden gelezen ALS Lezer die
Het resultaat van positief wordt of negatief voor SARS-CoV-2 bepaald door ALS lezer. Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF. Andere klinisch beschikbare tests worden vereist als de twijfelachtige resultaten worden verkregen.

Cat.No. Product Specimen Formaat Kit Size Ce-Status
Incp-R402 De Snelle Test van covid-19 IgG/IgM WB/S/P Cassette 25 T Ce

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852