Bericht versturen

Covid-19 en de Infectieziekte van het Griepa+b Antigeen het Testen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Icic-525
Min. bestelaantal: N/A
Verpakking Details: 20 T
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: T/T
Kleur: Blauw Specimen: Nasopharyngeal Zwabber
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Opslag: 2-30°C
Certificaat: CE, ISO13485 Formaat: Cassette
Hoog licht:

antigeeninfectieziekte het Testen

,

Covid-19 Infectieziekte het Testen

De covid-19 en Snelle Test van Combo van het Griepa+b Antigeen zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2, Griepa en Griepb virusantigenen in nasopharyngeal zwabberspecimens.

 

【SUMMIERE】

Nieuwe coronaviruses behoren tot de soort β. Covid-19 zijn een scherpe ademhalingsinfectieziekte. De mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel, zijn de patiënten besmet door nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting; de niet-symptomatische besmette mensen kunnen ook zijn
besmettelijke bron. De belangrijkste manifestaties omvatten koorts, moeheid en drogen hoest. De neuscongestie, de lopende neus, de keelpijn, de spierpijn en de diarree worden gevonden in een paar gevallen.

Griep (algemeen als ‚griep wordt de bekend‘) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal dat. Het is een overdraagbare die ziekte door het hoesten en het niezen van aerosolized druppeltjes gemakkelijk wordt overgebracht die levend virus bevatten. De griepuitbarstingen komen elk jaar tijdens de daling voor en wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn.

De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van griepvirus kunnen steunen. De celcultuur heeft klinisch nut beperkt, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%.3 nochtans, is rechts-PCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.


【SPECIMENinzameling】

1. Neem een steriele zwabber in het neusgat van de patiënt op, die de oppervlakte van latere nasopharynx bereiken.
2. Zwabber over de oppervlakte van latere nasopharynx.
3. Trek de steriele zwabber van de neusholte terug.

Covid-19 en de Infectieziekte van het Griepa+b Antigeen het Testen 0

【SPECIMENvoorbereiding】
Slechts moet de van het extractiebuffer en specimen inzamelingsbuis in de uitrusting wordt verstrekt voor de voorbereiding die van het zwabberspecimen worden gebruikt.
1. Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los.
2. Neem het zwabberspecimen in de buis van de specimeninzameling op. De pers tegen de binnenmuur van de buis en beweegt de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl drukkend theswab tegen de binnenmuur van de buis leid om de antigenen in de inzameling vrij te geven
buis.
3. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van de kanten van de buis om de vloeistof uit de zwabber te halen.
4. Haal GLB op de buis van de specimeninzameling aan.

Covid-19 en de Infectieziekte van het Griepa+b Antigeen het Testen 1

【AANWIJZINGEN VOOR】

Sta de test, het gehaalde specimen en/of de controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik het binnen één uur. Beste resultswill wordt verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Keer de buis van de specimeninzameling om en voeg respectievelijk 3 dalingen van het gehaalde specimen (approx.75μl) aan elk van het specimen toe goed en begin dan de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Covid-19 en de Infectieziekte van het Griepa+b Antigeen het Testen 2

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

POSITIEF COVID-19: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het linkervenster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Testgebied (t) moeten zijn. Het positieve resultaat in het Testgebied wijst op opsporing van covid-19 antigenen in de steekproef.
POSITIEVE Griep A: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het juiste venster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepa gebied (a) moeten zijn. Een positief resultaat in het Griepa gebied wijst op dat Griepa antigeen in de steekproef werd ontdekt.
POSITIEVE Griep B: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen in het juiste venster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepb gebied (b) moeten zijn. Een positief resultaat in het Griepb gebied wijst erop dat het Griepb antigeen in de steekproef werd ontdekt.
POSITIEVE Griep A en Griep B: * Drie verschillende rassenbarrières verschijnen in het juiste venster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en rassenbarrière twee zou in het Griepa gebied (a) en Griepb gebied (b) moeten zijn. Een positief resultaat in het gebied van het Griepa gebied en van de Griep B wijst op dat Griepa antigeen en het Griepb antigeen werd ontdekt in de steekproef.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal gebaseerd op de hoeveelheid antigeen covid-19 variëren, Griep A en/of B-antigeen huidig in de steekproef. Zo om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (T/B/A) zou als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het gebied van de testlijn (T/B/A).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Cat.No. Product Specimen Formaat Kit Size Ce-Status
Icic-525 Covid-19 en de Snelle Test van Combo van het Griepa+b Antigeen Nasopharyngeal Zwabber Cassette 20T Ce

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852