Bericht versturen

Covid-19 ISO13485 Nasopharyngeal Test van de Antigeenzwabber

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Icov-502
Min. bestelaantal: N/A
Verpakking Details: 20 T
Levertijd: 10-15 dagen
Betalingscondities: T/T
Kleur: Blauw Specimen: Nasopharyngeal Zwabber
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Opslag: 2-30°C
Certificaat: CE, ISO13485 Formaat: Cassette
Hoog licht:

Covid-19 de test van de antigeenzwabber

,

ISO13485 de test van de antigeenzwabber

,

Nasopharyngeal Test van de Antigeenzwabber

De covid-19 Antigeen Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 antigenen in nasopharyngeal zwabberspecimens.

 

【SUMMIERE】

Nieuwe coronaviruses behoren tot de soort β. Covid-19 zijn een scherpe ademhalingsinfectieziekte. De mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel, zijn de patiënten besmet door nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting; de niet-symptomatische besmette mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Gebaseerd op het huidige epidemiologische onderzoek, is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties omvatten koorts, moeheid en drogen hoest. De neuscongestie, de lopende neus, de keelpijn, de spierpijn en de diarree worden gevonden in een paar gevallen.

Coronaviruses is gewikkelde RNAvirussen die ruim onder mensen, andere zoogdieren worden verdeeld, en de vogels en die ademhalings veroorzaken, de darm, lever, en neurologische coronavirusspecies van diseases.1 Zes gekend zijn om menselijke disease.2 Vier virussen te veroorzaken — 229E, OC43, NL63, en HKU1 — zijn overwegend en veroorzaken typisch verkoudheidssymptomen in immunocompetent individuals.2


【SPECIMENinzameling】

1. Neem een steriele zwabber in het neusgat van de patiënt op, die de oppervlakte van latere nasopharynx bereiken.
2. Zwabber over de oppervlakte van latere nasopharynx.
3. Trek de steriele zwabber van de neusholte terug.

Covid-19 ISO13485 Nasopharyngeal Test van de Antigeenzwabber 0

【SPECIMENvoorbereiding】
Slechts moet de van het extractiebuffer en specimen inzamelingsbuis in de uitrusting wordt verstrekt voor de voorbereiding die van het zwabberspecimen worden gebruikt.
1. Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los.
2. Neem het zwabberspecimen in de buis van de specimeninzameling op. De pers tegen de binnenmuur van de buis en beweegt de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl drukkend theswab tegen de binnenmuur van de buis leid om de antigenen in de inzameling vrij te geven
buis.
3. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van de kanten van de buis om de vloeistof uit de zwabber te halen.
4. Haal GLB op de buis van de specimeninzameling aan.

Covid-19 ISO13485 Nasopharyngeal Test van de Antigeenzwabber 1

【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, het gehaalde specimen en/of de controles toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Keer de buis van de specimeninzameling om en voeg 3 dalingen van het gehaalde specimen (approx.75μl) goed aan het specimen toe en begin dan de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Covid-19 ISO13485 Nasopharyngeal Test van de Antigeenzwabber 2

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Testgebied (t) moeten zijn. Het positieve resultaat in het Testgebied wijst op opsporing van covid-19 antigenen in de steekproef.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal gebaseerd op de hoeveelheid antigeen covid-19 huidig in de steekproef variëren. Zo om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) zou als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend
de testuitrusting onmiddellijk en contacteert uw lokale verdeler.

Cat.No. Product Specimen Formaat Kit Size Ce-Status
Icov-502 Covid-19 Antigeen Snelle Test Nasopharyngeal Zwabber Cassette 20 T Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852