Bericht versturen

Rapide SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV antigeencombo test voor snelle diagnose

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Isir-535
Verpakking Details: 20 T
Betalingscondities: T/T
Specimen: Nasopharyngeal Zwabber Formaat: Cassette
TIJD: 15 minuten Model: ISIR-535
Brandnaam: AllTest
Hoog licht:

RSV-de Snelle Test van Antigeencombo

,

Covid-19 de Snelle Test van Antigeencombo

COVID-19/influenza A+B/RSV combinatie antigeen snelle test

SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV Antigen Combo Rapid Test is een snelle chromatografische immunoassay voor kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2, Influenza A,Influenza B- en RSV-antigenen aanwezig in de menselijke neusgaring.

 

Als de herfst aanbreekt, met koelere temperaturen, is het ook het begin van een seizoen dat door velen minder geliefd is: het respiratoire virusseizoen.COVID-19 blijft uitdagingen vormen voor epidemiologen, en nieuwe varianten zoals EG.5 en BA.2.86 verspreiden zich snel.

 

Aangezien COVID-19, griep en RSV allemaal zeer vergelijkbare symptomen hebben, moet u misschien een masker dragen zodra u snuift, kortademigheid, piepende ademhaling of hoesten voelt.Ik ook.Als u weet dat u in de buurt bent van iemand die zich niet goed voelt, kan een masker voorkomen dat u de ziekte besmet.

 

Binnenomgevingen vergemakkelijken de snelle verspreiding van virussen omdat er een beperkte luchtstroom is om virale deeltjes te verspreiden.kan de overdracht van verschillende ademhalingsziekten vertragen.

 

Onderzoekers benadrukken dat maskers de verspreiding van virussen slechts gedeeltelijk verminderen, omdat deeltjes nog steeds in contact kunnen komen met de ogen en het gezicht, zelfs als je een masker draagt.het is raadzaam om grote bijeenkomsten te vermijden en thuis te blijven als u koorts of symptomen heeft.

 

Het kan moeilijk zijn om het risico van COVID-19 te beoordelen omdat de CDC en de volksgezondheidsdiensten de infectiecijfers niet langer volgen.COVID-19, of RSV, is het het beste om thuis te blijven of een masker te dragen als je uit moet gaan. Draag een masker in binnenshuise situaties wanneer je in de buurt bent van grote groepen of mensen met een hoog risico.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852