Bericht versturen

Covid-19 Griepa+b RSV Adenovirus de Snelle Test van Antigeencombo

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Irt-545
Verpakking Details: 20 T
Betalingscondities: T/T
Specimen: Nasopharyngeal Zwabber Formaat: Cassette
Tijd: 15 minuten Kleur: Blauw
Model: Irt-545 Certificaat: Ce
Hoog licht:

Nasopharyngeal Snelle Test van Combo van het Zwabberantigeen

,

Adenovirus de Snelle Test van Antigeencombo

 

Van het Antigeencombo van SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus de Snelle Test (Nasopharyngeal Zwabber)

 

Principe Chromatografische Immunoassay
Formaat Cassette
Specimen Nasopharyngeal Zwabber
Certificaat Ce
Lezingstijd 15 minuten
Pak 20 T
Opslagtemperatuur 2-30°C
Houdbaarheid 2 jaar

 

De van het Antigeencombo van SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus Snelle Test (Nasopharyngeal Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 Nucleocapsid proteïne, Griep A, Griep B, Ademhalings Syncytial Virus (RSV) en Adenovirus antigenen huidig in menselijke nasopharynx. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro
 
BESTEMMING
 
De van het Antigeencombo van SARS-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus Snelle Test (Nasopharyngeal Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 Nucleocapsid proteïne, Griep A, Griep B, Ademhalings Syncytial Virus (RSV) en Adenovirus antigenen in nasopharyngeal zwabberspecimens van individuen met veronderstelde besmetting SARS-CoV-2/Influenza/RSV/Adenovirus samen met klinische presentatie en de resultaten van andere laboratoriumtests.
 
De resultaten zijn voor de opsporing van SARS-CoV-2, Griepa+b, van RSV en Adenovirus antigenen. Een antigeen is over het algemeen opspoorbaar in hogere ademhalingsspecimens tijdens de scherpe fase van besmetting. De positieve resultaten wijzen op de aanwezigheid van virale antigenen, maar de klinische correlatie met geduldige geschiedenis en andere kenmerkende informatie is noodzakelijk om besmettingsstatus te bepalen. De positieve resultaten sluiten andere bacteriële/virale besmetting niet uit. De ontdekte agent kan niet de welomlijnde oorzaak van ziekte zijn.
 
De negatieve resultaten sluiten de geen besmetting van SARS-CoV-2/Influenza uit A+B/RSV/Adenovirus en zouden niet als enige basis voor behandeling of geduldige beheersbesluiten moeten worden gebruikt. De negatieve resultaten zouden moeten worden behandeld en vermoedelijk met een moleculaire analyse, indien nodig voor geduldig beheer worden bevestigd. De negatieve resultaten zouden in de context van de recente blootstelling van een patiënt, geschiedenis en de aanwezigheid van klinische tekens en symptomen verenigbaar met SARS-CoV-2, Griep A+B, RSV en Adenovirus moeten worden overwogen.
 
REAGENTIA
 
De test bevat anti-SARS-CoV-2, anti-griep A, anti-griep B, anti-RSV en anti-Adenovirus als vangstreagens, anti-SARS-CoV-2, anti-griep A, anti-griep B, anti-RSV en anti-Adenovirus als opsporingsreagens.
 
SPECIMENinzameling, VERVOER EN OPSLAG
 
Specimeninzameling
1. Neem een steriele zwabber in het neusgat van de patiënt op, die de oppervlakte van latere nasopharynx bereiken.
2. Zwabber over de oppervlakte van latere nasopharynx 5-10 keer.
3. Trek de steriele zwabber van de neusholte terug en vermijd bovenmatig volume en hoogst-kleverige nasopharyngeal lossing.
 
Covid-19 Griepa+b RSV Adenovirus de Snelle Test van Antigeencombo 0
 
Specimenvervoer en Opslag
De specimens zouden zo spoedig mogelijk na inzameling moeten worden getest. Als de zwabbers niet onmiddellijk worden verwerkt, wordt het hoogst geadviseerd het zwabberspecimen in een droge, steriele en strak verzegelde plastic buis voor opslag wordt geplaatst. Het zwabberspecimen in droge en steriele voorwaarde is stabiel maximaal 24 uren bij 2-8 °C.
 
[AANWIJZINGEN VOOR]
 
Sta de test, het gehaalde specimen en/of de controles toe om aan kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
 
2. Keer de buis van de specimeninzameling om en voeg respectievelijk 3 dalingen van het gehaalde specimen aan elk van het specimen toe goed en begin dan de tijdopnemer.
 
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Covid-19 Griepa+b RSV Adenovirus de Snelle Test van Antigeencombo 1
 
SARS-CoV-2/RSV/Adenovirus POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen in het venster SARS-CoV-2/RSV/Adenovirus. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Het positieve resultaat in het testgebied wijst op opsporing van antigenen SARS-CoV-2/RSV/Adenovirus in het specimen.
 
Griep een POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen in het GRIEPvenster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepa gebied (A) moeten zijn. Het positieve resultaat in het Griepa gebied wijst op dat Griepa antigeen binnen werd ontdekt
het specimen.
 
Griepb POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen in het GRIEPvenster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het Griepb gebied (b) moeten zijn. Het positieve resultaat in het Griepb gebied wijst erop dat het Griepb antigeen binnen werd ontdekt
het specimen.
 
Griep A en Griepb POSITIEF: * Drie rassenbarrières verschijnen in het GRIEPvenster. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en rassenbarrière twee zou in het Griepa gebied (a) en Griepb gebied (b) moeten zijn. Het positieve resultaat in het gebied van het Griepa gebied en van de Griep B wijst op dat Griepa antigeen en het Griepb antigeen werd ontdekt in het specimen.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal gebaseerd op de hoeveelheid antigeen SARS-CoV-2, Griep A en/of B-antigeen, RSV-antigeen variëren, Adenovirus antigeen huidig in het specimen. Zo om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (T/B/A) zou als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het gebied van de testlijn (T/B/A).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852