Hoge Gevoeligheid links/Luteinizing-de Uitrustingence ISO 13485 van de Hormoon Snel Test

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Flh-101/flh-102/flh-103
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Strook: 50 of van 100pcs/box, van 8000pcs of 10000pcs/ctn-Cassette: 25pcs of 40pcs/box, 2000pcs/ctn-
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: strook/cassette/midstream/ongesneden blad Specimen: Urine
Nauwkeurigheid: 99% certificaat: CE ISO 13485
Opslag: 2-30℃ plankentijd: 24months
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 
 
Hoge Gevoeligheid links/Luteinizing-de Uitrustingence ISO 13485 van de Hormoon Snel Test

 

 

Toepassingen:
 

Één staplinks Snelle Test (Urine) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke opsporing van het luteinizing van hormoon in menselijke urinespecimens, bestemd voor gebruik als hulp in de opsporing van ovulatie


Beschrijving:
   


Links (luteinizing hormoon) dat in de urine van normale vrouw zal stijgen dramatisch in het midden van de menstruele cyclus is. De links-verhoging brengt ovulatie teweeg die is wanneer het ei periodiek van normale vruchtbare vrouw wordt vrijgegeven. De ovulatie zal na 24-48 uren na een positieve test voorkomen.
Thistest is een snelle kwalitatieve immunochromatographic analyse om te voorspellen wanneer er een links-schommeling is, en op zijn beurt, wanneer u waarschijnlijk zullen ovuleren. De test unitizes de dubbele methode van de antilichamensandwich. Het is makkelijk te gebruiken en gelezen met hoge nauwkeurigheid en snelheid.
 

 

Hoe te gebruiken?
 

Strook:

 

Bepaal de dag u zult beginnen testend gebruiken „wanneer beginnen Grafiek“ te testen.
1. Sta de test, het urinespecimen en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Peilstoktest uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet het maximum over
(MAXIMUM) lijn op de testpeilstok wanneer het onderdompelen van de peilstok. Zie hieronder illustratie.
4. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

Hoge Gevoeligheid links/Luteinizing-de Uitrustingence ISO 13485 van de Hormoon Snel Test 0

 

 

Cassette:

Bepaal de dag u zult beginnen testend gebruiken „wanneer beginnen Grafiek“ te testen.
1. Sta de test, het urinespecimen en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Cassettetest uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het steekproefdruppelbuisje en breng 3 dalingen van urine (approx.120ul) goed naar het specimen van de test over
de cassette, en begint dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

Hoge Gevoeligheid links/Luteinizing-de Uitrustingence ISO 13485 van de Hormoon Snel Test 1

 

Midstream:

Sta de test, het urinespecimen en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Bepaal de dag beginnen testend. (Zie de bovengenoemde sectie: „WANNEER BEGINNEN TE TESTEN“).
2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder testmidstream uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
3. Neem onderaan GLB van midstream, houd midstream om het absorberende uiteinde te plaatsen in de urinestroom of het absorberende uiteinde (≥2/3) te plaatsen in urine in een schone kop minstens 15 seconden. (zie hieronder illustratie).
4. Behandel GLB op het testen midstream, dan bepaal de producten op een schoon en stabiel bureau met de test en controleer venstergezicht naar omhoog, en begin onmiddellijk dan de tijdopnemer.
5. Aangezien de test begint te werken, kunt u een lichte stroom opmerken bewegend over het test en controlevenster. Lees het resultaat 3 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.


 

Hoge Gevoeligheid links/Luteinizing-de Uitrustingence ISO 13485 van de Hormoon Snel Test 2

 

 


INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 (Gelieve te verwijzen naar de illustratie)
POSITIEF: Twee lijnen zijn zichtbaar en de lijn in het gebied van de testlijn (t) is hetzelfde als of donkerder dan de lijn in het gebied van de controlelijn (c). Dit wijst op waarschijnlijk
ovulatie in 24-36 uren.
VERBIED: Twee lijnen zijn zichtbaar, maar de lijn in het gebied van de testlijn (t) is lichter dan de lijn in het gebied van de controlelijn (c), of er is geen lijn in het gebied van de testlijn (t). Dit wijst erop dat geen links-schommeling is ontdekt.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852