Het geschikte Gebruik hyroid-bevorderend van de hormoon (TSH) Test door Fiatest GAAT fluorescentieimmunoassay Analysator in serum /plasma

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Fiatest Go
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: FI-tsh-302
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Cassette: 40pcs/poly zak, 2600pcs/carton. Strook: 100pcs/bag, 10000pcs/carton-Containerlading: Casse
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Test bereik: 0.1-100μIU/mL certificaat: CE
Hoog licht:

kankerdiagnostische tests

,

kenmerkende bloedonderzoeken

Een snelle test voor het meten van hyroid-bevorderend hormoon in Serum /Plasma met het gebruik van Fiatest TM gaat fluorescentieimmunoassay Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

TSH-de Testcassette (Immunofluorescentieanalyse) is voorgenomen voor kwantitatieve bepaling in vitro van Schildklier Bevorderend Hormoon (TSH) in serum, plasma. De meting van TSH is nuttig om in het onderzoek de volwassen bevolking voor primaire hypothyroidism te helpen door medische beroeps. Het kon ook in onderzoekspasgeborenen voor hypothyroidism worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Het schildklier-bevorderend hormoon (dat ook als thyrotropin wordt bekend, thyrotropic hormoon, TSH, of hTSH voor menselijke TSH) is een slijmachtig hormoon dat de schildklier bevorderen om thyroxine (T4) te produceren, en toen triiodothyronine (T3) die het metabolisme van bijna elk weefsel in het lichaam bevordert. [1] het is een glycoproteïnehormoon dat door thyrotropecellen wordt samengesteld en wordt afgescheiden in de voorafgaande slijmachtige klier, die de endocriene functie van de schildklier regelt.
TSH (met een halveringstijd van ongeveer een uur) bevordert de schildklier om hormoonthyroxine (T4) af te scheiden, die slechts een licht effect op metabolisme heeft. T4 wordt omgezet in triiodothyronine (T3), die het actieve hormoon is dat metabolisme bevordert. Ongeveer is 80% van deze omzetting in de lever en andere organen, en 20% in de schildklier zelf. [1] Laboratoriumtest van schildklier bevorderende hormone* niveaus in wordt het bloed beschouwd als de beste aanvankelijke test voor hypothyroidism. Het is belangrijk om van de verklaring van het de Consensuscomité Zonder duidelijke symptomen van de Schildklierziekte nota te nemen: „Er is geen niveau van serum TSH waarop de klinische actie altijd of vermeld is of contraindicated. Hoger TSH, is het dwingen de reden voor behandeling. Het is belangrijk om de individuele klinische context (b.v. zwangerschap, lipidenprofiel, ATPO-antilichamen) te overwegen.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar Fiatest TM gaan Fluorescentieimmunoassay het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten zijn.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Verwijder het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Serum of plasma: Pipet 75 serum μL of plasma in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipet 75 μL verdunde specimen goed in de steekproef. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor Fiatest TM gaat Fluorescentieimmunoassay Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van Fiatest TM gaan Fluorescentieimmunoassay Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator op 15 minuten nadat de voorbeeldtoepassing „SNELLE TEST“ klikt, de testinformatie vult en „NIEUWE TEST“ onmiddellijk klikt. de analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na voorbeeldtoepassing op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch tellend onderaan 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Het geschikte Gebruik hyroid-bevorderend van de hormoon (TSH) Test door Fiatest GAAT fluorescentieimmunoassay Analysator in serum /plasma 0
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
De resultaten die door Fiatest TM worden gelezen gaan Fluorescentieimmunoassay Analysator.
Het resultaat van tests voor TSH wordt berekend door FluroLit TM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van
FluroLittm Fluorescentieimmunoassay analyseert.
De werkende waaier van FluroLit TM TSH is 0.1-100 μIU/mL.
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-tsh-302 TSH-Testcassette S/P 0.1-100μIU/mL

10T/25T

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852