Bericht versturen

Het nauwkeurige Gebruik van de Ovulatietest door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Fiatest Go
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: FI-flh-402
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25cassette/box
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 1~75 mIU/mL certificaat: CE
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

Een snelle test voor het meten van Ovulatie in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

De ovulatie is de versie van een ei van de eierstok. Het ei gaat dan in de eileider over waar het klaar om is worden bevrucht. Opdat de zwangerschap voorkomt, moet het ei door sperma binnen 24 uren na zijn versie worden bevrucht. Onmiddellijk voorafgaand aan ovulatie, veroorzaakt het lichaam een hoop van het luteinizing van hormoon (LH) dat de versie van een gerijpt ei van de eierstok teweegbrengt. Deze „links-schommeling“ vindt gewoonlijk in het midden van menstruele cycle.1 plaats
De links-Testcassette (Geheel Bloed /Serum/Plasma) is een volledig systeem helpen de tijd van ovulatie, en piekvruchtbaarheid voorspellen. Het is tijdens dit vruchtbare keer dat de zwangerschap zeer waarschijnlijk moet voorkomen.
De links-Testcassette (Geheel Bloed /Serum/Plasma) ontdekt de links-schommeling in Geheel Bloed /Serum/Plasma signaleren, die dat de ovulatie waarschijnlijk in de volgende 24-36 uren zal voorkomen. De test gebruikt een combinatie antilichamen met inbegrip van een monoclonal links-antilichaam om opgeheven niveaus van links selectief te ontdekken.
Belangrijk: De schommeling en de ovulatie van links kunnen niet in alle menstruele cycli voorkomen. De links-Testcassette is een snelle test die kwantitatief het links-niveau in het specimen van Geheel Bloed/Serum/Plasma ontdekt. De test gebruikt een combinatie antilichamen met inbegrip van een monoclonal antilichaam anti-links om opgeheven niveaus van LH.The selectief te ontdekken het minimumopsporingsniveau 20mIU/mL is.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs het meest toFiatest TM Fluorescentieimmunoassay Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle Test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Groef van het Analysatoridentiteitskaart op.
3. Druk het Gehele Bloed /Serum/Plasma van 75μL in de bufferbuis door pipet; meng goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipette 75μL verdund specimen goed in de steekproef van de testcassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator voor details.
„Snelle Test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“.
De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
Het nauwkeurige Gebruik van de Ovulatietest door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma 0
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-flh-402 Links-de Cassette van de Ovulatietest WB/S/P 1~75 mIU/mL 10T/25T

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852