Kenmerkende Snelle de Testuitrustingen van Ce HCV in 10 mins, het Bloedonderzoekuitrusting van HCV

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Ihc-402
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25cassette/box
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Serum /Plasma
Nauwkeurigheid: 99,5 % certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle testuitrusting

,

infectieziektediagnostische tests

 Toepassing:

 

De snelle de Testcassette van HCV (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichaam aan Hepatitisc Virus in geheel bloed, serum of plasma.

 

Beschrijving:

 

Het hepatitisc Virus (HCV) is klein, gewikkeld, positief-betekenis, single-stranded RNAvirus. HCV is nu gekend om de belangrijkste oorzaak van parenteraal overgebrachte non-A te zijn, hepatitis niet-B. Het antilichaam aan HCV wordt gevonden in over 80% van patiënten met goed gedocumenteerde non-A, hepatitis niet-B. De conventionele methodes slagen er niet in om het virus in celcultuur te isoleren of het te visualiseren door elektronenmicroscoop. Het klonen van het virale genoom heeft het mogelijk gemaakt om serologic analyses te ontwikkelen die recombinante antigenen gebruiken. Vergeleken bij de eerste generatie HCV die EIAs enig recombinant antigeen, veelvoudige antigenen gebruiken die recombinante eiwit en/of synthetische peptides gebruiken zijn toegevoegd in nieuwe serologic tests om niet-specifieke cross-reactivity te vermijden en de gevoeligheid van de HCV-antilichamentests te verhogen.
De snelle de Testcassette van HCV (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichaam aan HCV in een een geheel bloed, serum of plasmaspecimen kwalitatief om te ontdekken. De test gebruikt colloïde gouden verenigde en recombinante HCV proteïnen om antilichaam aan HCV in geheel bloed, serum of plasma selectief te ontdekken. De recombinante die HCV-proteïnen in de testuitrusting worden gebruikt worden gecodeerd door de genen voor zowel structurele (nucleocapsid) en niet structurele proteïnen.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta testcassette, specimen, en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15 - 30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 μl) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 μl) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50 μl van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μl) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het testresultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.
 

Kenmerkende Snelle de Testuitrustingen van Ce HCV in 10 mins, het Bloedonderzoekuitrusting van HCV 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van HCV-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van rood in het testgebied als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rode of roze lijn verschijnt in het testgebied (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ihc-402 Snelle de Testcassette van HCV WB/S/P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Niet-Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852