Snelle Lezing Gevoelige Nauwkeurige Calprotectin en FOB- Snelle Testcassette Één Stapwegwerpproduct voor Diagnose met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Cassette (tcfc-625)
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10 cassette/doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Nauwkeurigheid: 99.% certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Snijd af: Zie Tussenvoegsel
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

huis testende uitrustingen

 
Gevoelige Nauwkeurige Calprotectin en FOB- Snelle Testcassette Één Stapwegwerpproduct voor Diagnose met snelle lezing

 

Toepassingen:

Calprotectin en FOB- Snelle de de Testcassette van Combo (Faecaliën) zijn snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van calprotectin en/of Menselijk Geheim Bloed in faecaliën.
 
Beschrijving:  
 
Calprotectin is een 24 kDadimeer van calcium bindende proteïnen S100A8 en S100A9. De complexe rekeningen voor tot 60% van het oplosbare eiwitgehalte van neutrophil cytosol. Calprotectin wordt beschikbaar in het intestinale lumen via wit bloedlichaampje het afwerpen, actieve afscheiding, celstoring, en celdood. 3This resulteert in opgeheven faecale calprotectinniveaus, die in de kruk kunnen worden ontdekt. De opgeheven faecale calprotectinniveaus wijzen daarom op migratie van neutrophils in intestinale mucosa, die tijdens intestinale ontsteking voorkomt. Faecale calprotectin is gebruikt om intestinale ontsteking te ontdekken, en gekund als teller voor ontstekingsdarmziekten dienen. Calprotectin is nuttig als teller, aangezien het tegen enzymatische degradatie bestand is, en kan gemakkelijk in faecaliën worden gemeten.
Vele ziekten kunnen verborgen bloed in de faecaliën veroorzaken. Dit is ook genoemd geworden Faecaal Geheim Bloed (FOB), Menselijk Geheim Bloed, of Menselijke Hemoglobine. In de vroege stadia, kunnen de gastro-intestinale problemen zoals dubbelpuntkanker, zweren, poliepen, dikkedarmontstekingen, diverticulitis, en spleten om het even welke zichtbare symptomen, slechts geheim bloed niet tonen. De traditionele op guaiac-gebaseerde methodes hebben gevoeligheid en specificiteit niet, en hebben ook dieetbeperkingen voorafgaand aan het testen.
 
Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.To verzamelen faecale specimens:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2mL of 1-2g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8℃ worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20℃ moeten worden gehouden.
2.To verwerk faecale specimens:
• Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
• Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen (ongeveer 80μL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
3.Tighten GLB op de buis van de specimeninzameling, schudden krachtig dan de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de buis 2 minuten alleen.
4.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
5.Hold de rechte buis van de specimeninzameling en opent GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80μL) goed naar het elke specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
6.Read vloeit 5 minuten na het uitdelen van het specimen voort. Lees geen resultaten na 10 minuten.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80ul van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.

 

Snelle Lezing Gevoelige Nauwkeurige Calprotectin en FOB- Snelle Testcassette Één Stapwegwerpproduct voor Diagnose met Ce 0

 

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Calprotectin en/of FOB- heden in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Tcfc-625 Calprotectin en FOB- Snelle de Testcassette van Combo Faecaliën Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852