Bericht versturen

Druggebruik Van de Dispoable Snelle BAR Cassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting Diagnose van Barbituraten met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Dba-101/dba-102/dba-114
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette/Peilstok/Strook Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 200 ng/mL, 300 ng/mL* certificaat: CE
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

 

Druggebruik Van (BAR) van Dispoable Snelle Barbituraten OEM van de Testuitrusting Diagnose van Barbituraten

 

Toepassingen:

 

De BAR Snelle Test (Urine) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van Barbituraten in urine bij een afgesneden concentratie van 300 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De de massaspectrometrie van de gaschromatografie (GC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:  

 

De barbituraten zijn centraal zenuwstelselkalmeringsmiddelen. Zij worden gebruikt therapeutisch als kalmerende middelen, slaapmiddelen, en middelen tegen stuipen. De barbituraten worden bijna altijd genomen mondeling als capsules of tabletten. De gevolgen lijken op die van intoxicatie met alcohol. Het chronische gebruik van Barbituraten leidt tot tolerantie en fysieke afhankelijkheid. De korte die acterenbarbituraten bij 400 mg/dag 2-3 maanden worden genomen veroorzaken klinisch een aanzienlijke mate van fysieke afhankelijkheid. De ontwenningsverschijnselen tijdens periodes van drugonthouding kunnen worden ervaren genoeg streng zijn om dood te veroorzaken die. Slechts wordt een kleine hoeveelheid (minder dan 5%) meeste Barbituraten afgescheiden onveranderd in de urine. De opsporingsperiode voor de Barbituraten in de urine is 4-7 dagen.

 

Hoe te gebruiken? 

 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Druggebruik Van de Dispoable Snelle BAR Cassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting Diagnose van Barbituraten met Ce 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Druggebruik Van de Dispoable Snelle BAR Cassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting Diagnose van Barbituraten met Ce 1

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Barbituraatconcentratie onder het opspoorbare afgesneden niveau is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Barbituraatconcentratie het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dba-102 Snelle de Testcassette van barbituraat(bar) Urine Cassette 40 T 200 ng/mL, 300 ng/mL* Ce
Dba-114 Snel de Testcomité van barbituraat(bar) Urine Comité 40 T Ce
Dba-101 Snelle de Testpeilstok van barbituraat(bar) Urine Peilstok 50 T Ce

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852