Bericht versturen

Nauwkeurige Druggebruik Testcassette/Comité/Peilstokuitrustingsdiagnose van de Specificiteit van Phencyclidine 99% met Ce en FDA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485,FDA
Modelnummer: Dpc-101/dpc-114
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25 Tests/Doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Urine
uitrustingsgrootte: 25T/Kit Opslag: 2-30℃
Kleur: Geel Certificaat: CE/FDA
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

Applicatuon:

 

PCP Één de Snelle Test van Stapphencyclidine is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van Phencyclidine in urine.

 

Beschrijving:

 

 

Phencyclidine, ook als PCP wordt bekend, is hallucinogen die eerst als chirurgisch verdovingsmiddel in de jaren '50 dat op de markt werd gebracht. Het werd verwijderd uit de markt omdat de patiënten die het uitzinnige en ervaren hallucinaties werden ontvangen.
Phencyclidine wordt gebruikt in poeder, capsule, en tabletvorm. Het poeder wordt of gesnurkt of na het mengen van het met marihuana of plantaardige kwestie gerookt. PCP wordt het meest meestal beheerd door inhalatie maar kan intraveneus, intranasaal, en mondeling worden gebruikt. Na lage dosissen, denkt de gebruiker en handelt vlug en ervaart stemmingsschommeling van euforie aan depressie. Het zelf-nadelige gedrag is één van de verwoestende gevolgen van PCP.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Nauwkeurige Druggebruik Testcassette/Comité/Peilstokuitrustingsdiagnose van de Specificiteit van Phencyclidine 99% met Ce en FDA 0

AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Nauwkeurige Druggebruik Testcassette/Comité/Peilstokuitrustingsdiagnose van de Specificiteit van Phencyclidine 99% met Ce en FDA 1

AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken
het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Nauwkeurige Druggebruik Testcassette/Comité/Peilstokuitrustingsdiagnose van de Specificiteit van Phencyclidine 99% met Ce en FDA 2

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Kit Size Snijd af Status
Dpc-102 Van de Phencyclidine (PCP) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 25 ng/mL* CE/FDA
Dpc-114 Van de Phencyclidine (PCP) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T CE/FDA
Dpc-101 Van de Phencyclidine (PCP) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T

CE/FDA

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852