Bericht versturen

THC-Druggebruik Testuitrusting Snelle 11 noch-∆9 - thc-9 van het gehele bloed/serum /plasma van COOH de Testuitrustingen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Bi-Trumed
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Bmar-C11
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25cassette/box
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Wit certificaat: CE
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

THC-Druggebruik Testuitrusting Snelle 11 noch-∆9 - thc-9 van het gehele bloed/serum /plasma van COOH de Testuitrustingen

 

 

Toepassingen:

 

Het van de de Stapmarihuana van THC Één de Testapparaat is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van 11 noch-∆9 - thc-9 COOH (THC-metabolite) in menselijke urine.

 

 

Beschrijving:

 

Het van de de Stapmarihuana van THC Één de Testapparaat is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.

Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. De marihuana, als huidig in het urinespecimen onder 50ng/mL, zal niet de bandplaatsen van de antilichaam met een laag bedekte deeltjes in het testapparaat verzadigen. De antilichaam met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde marihuanastamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het marihuananiveau boven 50ng/mL is omdat het alle bandplaatsen van anti-marihuanaantilichamen zal verzadigen.

Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen een lijn in het gebied van de testlijn wegens het ontbreken van de drugconcurrentie zal produceren.

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied schijnen van de controlelijn als de test behoorlijk is uitgevoerd.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
Voor serum of plasmaspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 volledige daling van serum of plasma (ongeveer 40ul) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80  l) goed aan het specimen van de cassette toe, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
 

THC-Druggebruik Testuitrusting Snelle 11 noch-∆9 - thc-9 van het gehele bloed/serum /plasma van COOH de Testuitrustingen 0

Voor geheel bloedspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
 houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 40  l) goed naar het specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80  l) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
 om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 40  l van het specimen van het fingerstick gehele bloed naar het specimengebied van over testcassette, dan add2-dalingen van buffer (ongeveer 80  l) en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
 
THC-Druggebruik Testuitrusting Snelle 11 noch-∆9 - thc-9 van het gehele bloed/serum /plasma van COOH de Testuitrustingen 1

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Marihuanaconcentratie onder het opspoorbare afgesneden niveau is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Marihuanaconcentratie het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852