Bericht versturen

Druggebruik Van het TCL de Snelle Diagnose van de Testuitrusting, van de het Huisdrug van geheel bloed/serum /plasma de Testende Uitrustingen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Dtc-402
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 40 cassette/doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Wit certificaat: CE
Snijd af: 300 ng/ml
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

Druggebruik Van het TCL de Snelle Diagnose van de Testuitrusting, van de het Huisdrug van geheel bloed/serum /plasma de Testende Uitrustingen

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van het TCL (geheel bloed/serum/plasma) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van het TCL in geheel bloed of serum of plasma bij een afgesneden concentratie van 300ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Specificeer meer ic de afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 


 

Druggebruik Van het TCL de Snelle Diagnose van de Testuitrusting, de Testende Uitrustingen van de Huisdrug

 

Beschrijving:

 

Het TCL (Tricyclic Kalmeringsmiddelen) wordt algemeen gebruikt voor de behandeling van depressieve wanorde. Het TCL-de overdosissen kunnen in diepgaande CNS depressie, cardiotoxicity en anticholinergic gevolgen resulteren. Het TCL-de overdosis is de gemeenschappelijkste doodsoorzaak door voorschriftdrugs. Het TCL wordt genomen mondeling of soms door injectie. Het TCL wordt gemetaboliseerd in de lever. Zowel worden het TCL als hun metabolites afgescheiden in geheel bloed of serum of plasma meestal in de vorm van metabolites maximaal tien dagen.

 

Hoe te gebruiken? 

 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
 
Voor serum of plasmaspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 volledige daling van serum of plasma (ongeveer 40ul) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80  l) goed aan het specimen van de cassette toe, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
 

Druggebruik Van het TCL de Snelle Diagnose van de Testuitrusting, van de het Huisdrug van geheel bloed/serum /plasma de Testende Uitrustingen 0

 
 
Voor geheel bloedspecimen:
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit verzegeld
de zak en gebruikt zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
 houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 40  l) goed naar het specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80  l) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
 om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 40  l van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (ongeveer 80  l) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de het TCL-concentratie onder het opspoorbare afgesneden niveau is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.
POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de het TCL-concentratie het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852