Bericht versturen

Snelle de Testuitrusting van (RSV) van het betrouwbare en test Eenvoudige Ademhalings Syncytial Virus met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Irs-502
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25 cassette/doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Nasopharyngeal zwabber/Neus zuigt op
Uitrustingsgrootte: 20T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: blauwe certificaat: CE
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

De snelle de Testcassette van RSV is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Ademhalings Syncytial Virusantigeen in Nasopharyngeal zwabber of neus zuig specimens op. Het is bedoeld om in de snelle differentiële diagnose van ademhalings syncytial virus virale besmettingen te helpen.
 
【SUMMIERE】
Het ademhalings Syncytial Virus (RSV), dat besmetting van de longen en de ademhalingspassages veroorzaakt, is een belangrijke oorzaak van ademhalingsziekte in jonge kinderen. In volwassenen, kan het symptomen van een verkoudheid, zoals een muffe of lopende neus, een keelpijn, een milde hoofdpijn, een hoest, een koorts, en een algemeen gevoel slechts veroorzaken van het zijn Illinois. Maar in voorbarige babys en jonge geitjes met ziekten die de longen beïnvloeden, hart, of immuunsysteem, RSV-kunnen de besmettingen tot andere ernstigere ziekten leiden. 1 RSV is hoogst besmettelijk en kan door druppeltjes worden uitgespreid die het virus bevatten wanneer iemand hoest of niest. Het kan ook op oppervlakten (zoals countertops of deurknoppen) en op handen en kleding leven, zodat kan het gemakkelijk worden uitgespreid wanneer een persoon vervuild iets raakt. RSV kan snel door scholen en kinderverzorgingscentra uitspreiden. De babys worden het vaak wanneer de oudere jonge geitjes het virushuis van school dragen en het tot hen overgaan. Bijna zijn alle jonge geitjes minstens eens besmet met RSV tegen de tijd dat zij 2-3 jaar oud zijn. 2 RSV-de besmettingen komen vaak in epidemieën voor die laatste van recente daling door de vroege lente. De ademhalingsdieziekte door RSV wordt veroorzaakt — zoals bronchiolitis of longontsteking — duurt gewoonlijk over een week, maar sommige gevallen kunnen verscheidene weken duren.
De snelle de Testcassette van RSV (Nasopharyngeal zwabber/Neus zuigt) op ontdekt kwalitatief de aanwezigheid van Ademhalings Syncytial Virusantigeen in Nasopharyngeal zwabber of neus zuig specimens op, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Ademhalings Syncytial Virus om Ademhalings Syncytial Virusantigeen in Nasopharyngeal zwabber selectief te ontdekken of neus zuig specimens op.

【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 500μL) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustration2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4
6. Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.120μL) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Snelle de Testuitrusting van (RSV) van het betrouwbare en test Eenvoudige Ademhalings Syncytial Virus met Ce 0

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Een positief resultaat in het testgebied wijst erop dat het Ademhalings Syncytial Virusantigeen in de steekproef werd ontdekt.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in de gebieden van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Irs-502 Snelle de Testcassette van RSV Nasopharyngeal zwabber/Neus zuigt op Cassette 20 T Zie Tussenvoegsel Ce
 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852