Bericht versturen

De totale Snelle Test van IgE met 98,6% Algemeen Goedgekeurd Nauwkeurigheidsce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ALLTEST
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Cassette (oige-402)
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25 cassette/doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Strook, Cassette, Ongesneden blad Specimen: WB /S/ P
Nauwkeurigheid: 98.6% Certificaat: ISO13485, CE
Opslag: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

De nauwkeurige Totale Snelle Test van IgE met 98,6% Algemeen Goedgekeurd Nauwkeurigheidsce

 

Toepassing:

 

De Snelle de Testcassette van IgE is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijk IgE-antilichaam in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van allergie.

 

 

Beschrijving:

 

 

De Snelle de Testcassette van IgE (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van menselijk IgE-antilichaam in geheel bloed, serum of plasmaspecimens. In deze test, is de muis anti-menselijke IgE met een laag bedekt in het gebied van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageert IgE huidig in geheel bloed, serum of plasmaspecimen met muis anti-menselijke IgE met een laag bedekte deeltjes in de teststrook. Het mengsel migreert dan vooruit op het membraan door capillaire actie en reageert met de muis anti-IgE op het membraan in het gebied van de testlijn. De aanwezigheid van een rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat voor IgE, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat voor die besmetting wijst.

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn van de strook erop wijzen die schijnen dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

Hoe te gebruiken?

 

De totale Snelle Test van IgE met 98,6% Algemeen Goedgekeurd Nauwkeurigheidsce 0

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn kan afhankelijk van de concentratie van menselijke IgE-antilichamen variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852