Bericht versturen

Hoogwaardige COC Coc/aine Drug Abuse Cassette/Dipstick/Panel Test Kits Urine met CE

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Dco-101/dco-102/dco-114
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette/peilstok/paneel Specimen: Urine
Kit-formaat: 40T/Kit of 50T/Kit Bewaarplaats: 2-30℃
Snijd af: 100 ng/ml, 150 ng/ml, 300 ng/ml* Certificaat: CE
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

 

COC Coc/aine Drugsmisbruiktestkits Urine drug strip testkits

 

Toepassing:

 

De COC Rapid Test Cassette is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van Coc/aine metaboliet, benzoylecgonine, in de urine van de mens bij een grensconcentratie van 150 ng/ml.Deze test zal andere verwante verbindingen detecteren., zie de tabel van de analytische specificiteit in deze bijsluiter.
Deze test geeft slechts een voorlopig analytisch testresultaat, waarbij een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen.Gaschromatografie/massaspectrometrie (GC/MS) is de voorkeursbevestigingsmethode- klinische overweging en professioneel oordeel moeten worden toegepast op elk resultaat van een drugmisbruiktest, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Coc/aine is een krachtige stimulerende middel voor het centrale zenuwstelsel (CNS) en een lokaal verdovingsmiddel.Het wordt in korte tijd in de urine uitgescheiden, voornamelijk als benzoylecgonine.. Benzoylecgonine, een belangrijke metaboliet van Coc/aine, heeft een langere biologische halfwaardetijd (5-8 uur) dan Coc/aine (0,5-1,5 uur) en kan over het algemeen 24-48 uur na blootstelling aan Coc/aine worden gedetecteerd
De One Step Coc/aine Urine Test is een snelle urine-screeningstest die zonder gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd.De test maakt gebruik van een monoklonale antilichaam om selectief verhoogde niveaus van Coc/aine in de urine te detecteren.De test geeft een positief resultaat wanneer de hoeveelheid Coc/aine in de urine 300 ng/ml bereikt.

 

 

Hoe moet ik het gebruiken?

 

 

Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30°C) komen.
1Haal de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik deze binnen een uur.
2. Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de drupper verticaal vast en breng 3 volle druppels urine (ongeveer 120 μl) naar de proefput (S) van de testcassette,en dan start de timer. Vermijd dat luchtbelletjes in de proefput worden gevangen (S).
3. Wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen. Lees het resultaat na 5 minuten. Interpreteer het resultaat na 10 minuten niet.

Hoogwaardige COC Coc/aine Drug Abuse Cassette/Dipstick/Panel Test Kits Urine met CE 0

[INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK VAN PANEL]
Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30oC) komen.
1Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen een uur.
2Doe de dop af.
3. Met de pijl gericht op het urinemonster, onderdompelt u het testpaneel verticaal in het urinemonster gedurende ten minste 10 tot 15 seconden.maar niet boven de pijl op het testpaneel.
4Vervang de dop en plaats het testpaneel op een vlak oppervlak zonder absorptie.
5Start de timer en wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen.
6Het resultaat moet na 5 minuten worden gelezen.

Hoogwaardige COC Coc/aine Drug Abuse Cassette/Dipstick/Panel Test Kits Urine met CE 1

[INSTRUICTIES VOOR GEBRUIK VAN DIPSTICK]
Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30oC) komen.
1Haal de teststok uit de verzegelde zak en gebruik deze binnen een uur.
2. Met pijlen gericht op het urinemonster, onderdompelt u de teststok verticaal in het urinemonster gedurende ten minste 10-15 seconden.Verwijder de maximale lijn (MAX) op de testdipstick niet bij het onderdompelen van de stripZie de onderstaande afbeelding.
3. Plaats de testdipstick op een niet-absorberend vlak oppervlak, start de timer en wacht tot de gekleurde lijnen (s) verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Interpreteer de resultaten na 10 minuten niet.

Hoogwaardige COC Coc/aine Drug Abuse Cassette/Dipstick/Panel Test Kits Urine met CE 2

 

Interpretatie van de resultaten


(Zie bovenstaande afbeelding)


NEGATIF:* Er verschijnen twee lijnen.Een gekleurde lijn moet zich in het controlegebied (C) bevinden en een andere schijnbare gekleurde lijn in het testgebied (T).Dit negatieve resultaat geeft aan dat de benzoylecgonineconcentratie onder het detecteerbare niveau ligt..


*NOTA:De kleurskleur in het testgebied (T) kan variëren, maar moet als negatief worden beschouwd wanneer er zelfs maar een zwakke kleurlijn is.
Positief: in het controlegedeelte (C) verschijnt één gekleurde lijn, in het testgebied (T) geen lijn.Dit positieve resultaat geeft aan dat de benzoylecgonineconcentratie boven het detecteerbare niveau ligt..


Invalide: besturingslijn niet verschijnt.Een onvoldoende monstervolume of onjuiste proceduretechnieken zijn de meest waarschijnlijke oorzaken van storing van de besturingsleiding.Als het probleem aanhoudt, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van de testcassette en contact opnemen met uw lokale distributeur.

 

Nee. Productbeschrijving Specimen Format Grootte van de kit Afsluiting Status
DCO-102 COC/AINE (COC) snelle testcassette Urine Kassetten 40 T 100 ng/mL,
150 ng/mL,
300 ng/mL*
CE/FDA
DCO-114 Rapid testpaneel COC/AINE (COC) Urine Panel 40 T CE/FDA
DCO-101 COC/AINE (COC) snelle testdipstick Urine Zwavelstok 50 T CE/FDA

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852