Bericht versturen

Hoge nauwkeurigheid detecteren drugsmisbruik Rapide test kit in drinken gemakkelijk handig

Basisinformatie
Merknaam: ALLTEST
Modelnummer: DOA-DX4/DX5
Hoog licht:

Drugs- en drankcontroles Rapid Test Kits

,

Drugsmisbruiktest cassette

,

ZOL Testkit voor drugsgebruik

De Drink Drug Check Rapid Test biedt een verscheidenheid aan oplossingen voor snelle, nauwkeurige en betrouwbare drugstests.
Deze Drink Drug Check Rapid Test kan het mogelijke gebruik van de volgende geneesmiddelen in uw drank detecteren:BAR/BZO/MET/PCP/SCOP/TML/ZOL/FYL/G/HB
 
De Drink Drug Check Rapid Test is een snelle screeningstest die zonder gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd.De test maakt gebruik van monoclonale antilichamen om selectief verhoogde niveaus van specifieke geneesmiddelen in drank te detecteren.
[Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen]
 Lees de volledige bijsluiter voor het uitvoeren van de test.
 Alleen voor extern gebruik.
 Gebruik de test niet na de vervaldatum die op de verpakking staat.
 Gebruik de test niet als de foliezak gescheurd of beschadigd is.
• Voor eenmalig gebruik.
 Het testapparaat dient tot gebruik in de verzegelde zak te blijven.
 Verontreinigd of beschadigd monster kan onjuiste resultaten geven.
 Blijf buiten het bereik van kinderen.
[Opslag en stabiliteit]
Bewaar in de verpakking bij 2-30°C tot de vervaldatum.
 
[Vragen en antwoorden]
1Hoe weet ik of de test goed is gegaan?
Wanneer de regellijn ((C) verschijnt, betekent dit dat de testunit goed werkt.
2Hoe snel kan ik mijn resultaten lezen?
Voor andere geneesmiddelen dan G/HB, kunt u uw resultaten na 5 minuten lezen zolang er naast het controlegedeelte een rode of roze lijn is verschenen ((C), leest u de resultaten niet na 10 minuten.
Voor G/HB-strips kunt u de resultaten na 10 minuten aflezen door het testgebied te vergelijken met de kleurkaart op de foliezak.
3Hoe lees je de test als de kleur en de intensiteit van de lijnen verschillen?
De kleur en de intensiteit van de lijnen zijn niet van belang voor de interpretatie van de resultaten.
4Wat is een vals positief onderzoek?
Een vals positief testresultaat betekent dat het medicijn niet aanwezig is, maar dat het door het apparaat wordt gedetecteerd.
5Wat is een valse negatieve test?
Een vals negatief resultaat betekent dat het medicijn aanwezig is, maar niet door het apparaat wordt gedetecteerd.
 
 

In onze moderne wereld vormen nieuwe drugs een voortdurende en evoluerende uitdaging.

 

Veel voorkomende vermommingen omvatten het verpakken van drugs als koffie, ingeblikte dranken, koekjes of theezakjes, wat tot verwarring leidt bij het publiek.Het probleem van het gebruik van meer dan één geneesmiddel en het verhogen van de gevaren van interacties met andere geneesmiddelenDrugs worden vaak vermomd als verleidelijke snoepjes, chocolade, instant melk thee, koffie, enz., gericht op de kwetsbaarheid van tieners.

 

Het is essentieel om waakzaam te blijven en voorzichtig te zijn door voedsel of medicijnen van onzekere oorsprong te vermijden.het aanvaarden van geopende of geschenken dranken en voedsel van anderen moet worden vermeden om mogelijke schade te voorkomenDe meest voorkomende nieuwe drugs zijn Me/thylone (bk-M/DMA), Meph/edrone (algemeen bekend als "Meow Meow"), M/DPV (algemeen bekend als "badzouten"), TFMPP (algemeen bekend als "Molly"),en ChlooramphetamineDe eerste drie zijn synthetische cathinonen, die een stimulerend effect op het centrale zenuwstelsel hebben.

 

Als we onbekende drugs, koffie- en theezakjes of snoep weigeren en voorzichtig zijn met het aannemen van drankjes of voedsel van vreemden op onbekende plaatsen, kunnen we onszelf beschermen tegen mogelijke schade.Het is van cruciaal belang de persoonlijke veiligheid te prioriteren en alert te blijven op de steeds veranderende trends in nieuwe drugsWetshandhavingsinstanties, gezondheidswerkers en het publiek moeten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen om vroegtijdige interventie en preventie mogelijk te maken.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852