Bericht versturen

Hoge gevoeligheid FYL ((Fen/Tanyl) Detectie Drugmisbruik Test Kit Voor thuis urine zelftest

Basisinformatie
Merknaam: AllTest
Certificering: US FDA OTC
Modelnummer: DFY-A102H
Houdbaarheid: 24 maanden Steekproeftype: Urine
Testtijd: 5 minuten Brandnaam: AllTest
Naam: Fentanyl urinetestcassette (thuitest) Testmethode: Chromatografische immuno-analyse
Hoeveelheid: 1 uitrusting Teststof: Fentanyl
Hoog licht:

FYL Drugsmisbruik Rapid Test Cassette

,

Urine-testkit voor drugsmisbruik

,

Fentanyl drugsmisbruik test kit

 

US FDA OTC Certified! Lower Cut-off 1ng/mL High Sensitivity FYL detectie Drug abuse test kit voor Home urine drug test Self-testing (Home Test)
 

 
Toepassingen:
 
De FYL (Fen/tanyl) Rapid Test (Urine) is een snelle immunochromatografische test voor de kwalitatieve detectie van Norfen/tanyl, een metaboliet van Fen/tanyl.waarvan het misbruik tot verslaving of verslaving leidtNorfen/tanyl wordt ook gebruikt als aanvulling op algemene anesthesie en als anesthesie voor inductie en onderhoud.
Deze test geeft slechts een voorlopig analytisch testresultaat, waarbij een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen.Gaschromatografie/massaspectrometrie (GC/MS) is de voorkeursbevestigingsmethode- klinische overweging en professioneel oordeel moeten worden toegepast op elk resultaat van een drugmisbruiktest, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden gebruikt.
 
 
Beschrijving:
   
 
Fen/tanyl behoort tot de krachtige narcotica analgetica en is een μ speciale opiatenreceptorstimulerend middel.Fen/tanyl is een van de variëteiten die in 1961 in de lijst van de Verenigde Naties zijn opgenomen.Onder de opiaten die onder internationale controle staan, is fen/tanyl een van de meest gebruikte middelen voor het genezen van matige tot ernstige pijn.de patiënt zal de prestaties van langdurig opioïde onthoudingssyndroom hebben, zoals ataxie en prikkelbaarheid, enz.,3In vergelijking met drugsverslaafden aan amfetamine, is het aantal verslaafden aan amfetamine met een stijgende stijging in de werkloosheid in de VS met ongeveerDrugsverslaafden die hoofdzakelijk fen/tanyl gebruiken, hebben de mogelijkheid een hoger HIV-infectiepercentage te krijgen, meer gevaarlijk injectiegedrag en meer levenslange medicatieoverdosis.
 
 
Hoe moet ik het gebruiken?
 
Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30°C) komen.
1Haal de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik deze binnen een uur.
2. Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de drupper verticaal vast en breng 3 volle druppels urine (ongeveer 120 μl) naar de proefput (S) van de testcassette,en dan start de timer. Vermijd dat luchtbelletjes in de proefput worden gevangen (S).
3. Wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen. Lees het resultaat na 5 minuten. Interpreteer het resultaat na 10 minuten niet.
Hoge gevoeligheid FYL ((Fen/Tanyl) Detectie Drugmisbruik Test Kit Voor thuis urine zelftest 0
[INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK VAN PANEL]
Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30oC) komen.
1Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen een uur.
2Doe de dop af.
3. Met de pijl gericht op het urinemonster, onderdompelt u het testpaneel verticaal in het urinemonster gedurende ten minste 10 tot 15 seconden.maar niet boven de pijl op het testpaneel.
4Vervang de dop en plaats het testpaneel op een vlak oppervlak zonder absorptie.
5Start de timer en wacht tot de gekleurde lijnen verschijnen.
6Het resultaat moet na 5 minuten worden gelezen.
Hoge gevoeligheid FYL ((Fen/Tanyl) Detectie Drugmisbruik Test Kit Voor thuis urine zelftest 1
[INSTRUICTIES VOOR GEBRUIK VAN DIPSTICK]
Laat de test, het urinemonster en/of de controles vóór de test op kamertemperatuur (15-30oC) komen.
1Haal de teststok uit de verzegelde zak en gebruik deze binnen een uur.
2. Met pijlen gericht op het urinemonster, onderdompelt u de teststok verticaal in het urinemonster gedurende ten minste 10-15 seconden.Verwijder de maximale lijn (MAX) op de testdipstick niet bij het onderdompelen van de stripZie de onderstaande afbeelding.
3. Plaats de testdipstick op een niet-absorberend vlak oppervlak, start de timer en wacht tot de gekleurde lijnen (s) verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Interpreteer de resultaten na 10 minuten niet.
Hoge gevoeligheid FYL ((Fen/Tanyl) Detectie Drugmisbruik Test Kit Voor thuis urine zelftest 2
 
 

 
   

Interpretatie van de resultaten
 
(Zie bovenstaande afbeelding)
 
NEGATIF:* Er verschijnen twee lijnen.Een gekleurde lijn moet zich in het gebied van de controlelijn (C) bevinden en een andere schijnbare gekleurde lijn in het gebied van de testlijn (T).Een negatief resultaat geeft aan dat de norfentanylconcentratie onder het detecteerbare niveau ligt..
 
*NOTA:De kleurskleur in de testlijnregio (T) kan variëren, maar moet als negatief worden beschouwd wanneer er zelfs maar een zwakke gekleurde lijn is.
 
Positief:Een gekleurde lijn verschijnt in het gebied van de controlelijn (C).In de testlijnregio (T) verschijnt geen lijn. Een positief resultaat geeft aan dat de norfentanylconcentratie het detecteerbare niveau overschrijdt.
 
Invalide: besturingslijn niet verschijnt.Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke oorzaken van storing van de besturingsleiding.Als het probleem aanhoudt, stop onmiddellijk met het gebruik van de partij en neem contact op met uw lokale distributeur.
 

 

Amerikaanse FDA OTC succesvol gecertificeerd - AllTest Fen/tanyl Rapid Test (1ng/ml)

Nadat de AllTest Fen/tanyl Rapid Test (1 ng/mL) onlangs is geregistreerd bij de Amerikaanse FDA, heeft deze nu de OTC-certificering gekregen, die de hoge kwaliteit, hoge gevoeligheid,en geschiktheid voor zelfonderzoek.

 

De AllTest Fent/anyl Rapid Test is een betrouwbaar en nauwkeurig hulpmiddel voor de detectie van Fen/tanyl, zelfs bij lage concentraties (1 ng/mL).De hoge gevoeligheid zorgt ervoor dat zelfs sporen van het medicijn kunnen worden geïdentificeerd, die cruciale informatie verstrekt voor wetshandhavingsinstanties, drugsbestrijdingsinitiatieven en zorgverleners.De beschikbaarheid van de OTC-certificering maakt deze test nog eenvoudiger en toegankelijkerDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de evaluatie van de resultaten van de evaluatie.een cruciale rol spelen bij het aanpakken van de gevaren die verbonden zijn aan het misbruik van Fen/tanyl.

 

Deze prestatie is een bewijs van onze onwrikbare toewijding aan productveiligheid en kwaliteit.ervoor zorgen dat onze klanten de meest betrouwbare en effectieve oplossingen krijgen in de strijd tegen drugsmisbruikHangzhou AllTest Biotech Co., Ltd. stimuleert een collectieve inzet om het probleem van drugsmisbruik aan te pakken.Wij steunen versterkte preventie- en bestrijdingsmaatregelen en streven ernaar een gezonde en veilige sociale omgeving te bevorderen die het welzijn prioriteit geeft..

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852