Één Gonadotropin HCG van Stapotc Menselijk Chorionic het Huisgebruik van Opsporings Snel Kenmerkend Uitrustingen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Midstream/Cassette/Peilstok
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 1T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Midstream/Cassette/Peilstok Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 1T/Kit Snijd af: 20 mIU/mL, 25 mIU/mL*
kleur: purper certificaat: CE
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

huis testende uitrustingen

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van menselijk chorionic gonadotropin verklaard Ce van (hCG)

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testpeilstok van de hCGzwangerschap is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke chorionic gonadotropin in urine aan hulp in de vroege opsporing van zwangerschap.

 

 

Beschrijving: 

 

Menselijke die chorionic gonadotropin (hCG) is een glycoproteïnehormoon door de ontwikkelende moederkoek kort na bemesting wordt geproduceerd. In normale zwangerschap, hCG kan in zowel urine als serum of plasma zodra 7 tot 10 dagen worden ontdekt nadat conception.1,2,3,4hCG-de niveaus blijven toenemen zeer snel, vaak overschrijdend 100mIU/ml door de eerste gemiste menstruele periode,2,3,4 en het een hoogtepunt bereiken in de 100,000-200,000mIU/ml-waaier ongeveer 10-12 weken in zwangerschap. De verschijning van hCG in zowel de urine als serum of plasma spoedig na conceptie, en zijn verdere snelle stijging van concentratie tijdens de vroege gestational groei, maken tot het een uitstekende teller voor de vroege opsporing van zwangerschap.

hCG is de Zwangerschaps Snelle Test een snelle test die kwalitatief de aanwezigheid van hCG in urinespecimen bij de gevoeligheid van 25mIU/ml ontdekt. De test gebruikt een combinatie monoclonal en polyclonal antilichamen om opgeheven niveaus van hCG in urine selectief te ontdekken. Op het niveau van geëiste gevoeligheid, hCG Peilstok van de Zwangerschaps toont de Snelle Test geen cross-reactivity interferentie van de structureel verwante glycoproteïnehormonen hFSH, hLH en hTSH op hoge fysiologische niveaus.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

MIDSTREAM

 

1. Verwijder midstream uit de foliezak en test hen onmiddellijk in één uur.
2. Neem onderaan GLB van midstream, houd midstream om het absorberende uiteinde te plaatsen in de urinestroom of het absorberende uiteinde (≥2/3) te plaatsen in urine in een schone kop minstens 15 seconden.
3. Behandel GLB op het testen midstream, dan bepaal de producten op een schoon en stabiel bureau, begin onmiddellijk de tijdopnemer.
4. Lees het resultaat 3 minuten; interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Één Gonadotropin HCG van Stapotc Menselijk Chorionic het Huisgebruik van Opsporings Snel Kenmerkend Uitrustingen 0

 

PEILSTOK 
1. Breng de zak of de bus aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak of de gesloten bus en gebruik het binnen één uur.
NOTA: Voor bus verpakking, sluit strak onmiddellijk de bus na het verwijderen van het vereiste aantal van de testpeilstok. Registreer de aanvankelijke openingsdatum op de bus. Zodra de bus is geopend, is de resterende testpeilstok stabiel 90 slechts dagen.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de peilstok. Zie hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 3 minuten moeten worden gelezen.
NOTA: Een lage hCGconcentratie zou kunnen in een zwakke lijn resulteren die in het gebied van de testlijn (t) na een lange periode van tijd verschijnen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

Één Gonadotropin HCG van Stapotc Menselijk Chorionic het Huisgebruik van Opsporings Snel Kenmerkend Uitrustingen 1

 

CASSETTE

 

1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ongeveer 75ul) goed naar het specimen van de cassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 3 minuten moeten worden gelezen.
NOTA: Een lage hCGconcentratie zou kunnen in een zwakke lijn resulteren die in het gebied van de testlijn (t) na een lange periode van tijd verschijnen; daarom interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Één Gonadotropin HCG van Stapotc Menselijk Chorionic het Huisgebruik van Opsporings Snel Kenmerkend Uitrustingen 2

 

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

De POSITIEVE Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere lijn zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Één lijn kan lichter zijn dan andere; zij moeten niet aanpassen. Dit betekent dat u waarschijnlijk zwanger bent.

 

VERBIED Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit betekent dat u waarschijnlijk niet zwanger bent.

 

ONGELDIG is het resultaat ongeldig als geen rassenbarrière in het gebied van de controlelijn (c) verschijnt, zelfs als een lijn in het gebied van de testlijn (t) verschijnt. U zou de test met een nieuwe test moeten herhalen.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Fhc-101H Van de zwangerschaps (hCG) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 1 T 25 mIU/mL CE0123/FDA
Fhc-F101H Van de zwangerschaps (hCG) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 1 T 20 mIU/mL CE0123
Fhc-U101H Van de zwangerschaps (hCG) Verbeterde Gevoeligheid Snelle de Testpeilstok Urine Peilstok 1 T 10 mIU/mL CE0123
Fhc-102H Van de zwangerschaps (hCG) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 1 T 25 mIU/mL CE0123/FDA
Fhc-F102H Van de zwangerschaps (hCG) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 1 T 20 mIU/mL CE0123
Fhc-U102H Van de zwangerschaps (hCG) Verbeterde Gevoeligheid Snelle de Testcassette Urine Cassette 1 T 10 mIU/mL CE0123
Fhc-103H Van de zwangerschaps (hCG) Snelle Test Midstream Urine Midstream 1 T 25 mIU/mL CE0123/FDA
Fhc-F103H Van de zwangerschaps (hCG) Snelle Test Midstream Urine Midstream 1 T 20 mIU/mL CE0123
Fhc-U103H Van de zwangerschaps (hCG) Verbeterde Gevoeligheid Snelle de Testmidstream Urine Midstream 1 T 10 mIU/mL CE0123
Fhc-103HI Van de zwangerschaps (hCG) Snelle Test Midstream met Indicator Urine Midstream 1 T 25 mIU/mL* CE0123
Fhc-U103HI Van de zwangerschaps (hCG) Verbeterde Gevoeligheid Snelle de Testmidstream met Indicator Urine Midstream 1 T 10 mIU/mL CE0123

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852