Bericht versturen

Van de alcohol (ALC) Test van de de Uitrustingen ontdekken de Snelle Kenmerkende Cassette/Peilstok/Comité Testuitrustingen Aanwezigheid in Urine met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dal-101/dal-102/dal-114
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit Snijd af: 0.02%
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

 

Snel, de Alcohol (ALC) test één van het staponderzoek voor semi-kwantitatief verklaard opsporingsce

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle Test van de Urinealcohol is een snelle, hoogst gevoelige methode om de aanwezigheid van alcohol in urine te ontdekken en een benadering van de relatieve concentratie van de bloedalcohol te verstrekken.

Deze test verstrekt het inleidend slechts scherm. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welk resultaat van het testscherm moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve schermen worden vermeld.

 

Beschrijving: 

 

Tweederden van al alcohol van de volwassenendrank. ¹ de concentratie van de bloedalcohol waarbij een persoon geschaad wordt is veranderlijke afhankelijk van het individu. Elk individu heeft specifieke parameters die het niveau van stoornis zoals grootte, gewicht, eetgewoonten en alcoholtolerantie beïnvloeden. De ongepaste consumptie van alcohol kan een bijdragende factor zijn aan vele ongevallen, verwondingen, en medische voorwaarden.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

【AANWIJZINGEN VOOR CASSETTE】
Sta toe cassette pouched aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen 1 uur. Neem het reactieve stootkussen op het centrale venster van de cassette waar. Als het reactiestootkussen een blauwe kleur alvorens urinesteekproef heeft toe te passen, niet gebruikt.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ongeveer 120μL) aan over thespecimen goed van de cassette, en dan beginnen de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
3. Lees de resultaten in 3-5 minuten. Vergelijk de kleur van het reactiestootkussen en de standaardkleurenkaart om de relatieve concentratie van de bloedalcohol te bepalen.

Van de alcohol (ALC) Test van de de Uitrustingen ontdekken de Snelle Kenmerkende Cassette/Peilstok/Comité Testuitrustingen Aanwezigheid in Urine met Ce 0【OPSLAG EN STABILITEIT VOOR COMMISSIE】
Het snelle de Testcomité van de Urinealcohol moet bij 2-30°C (36-86°F) in zijn verzegeld foliepakket worden opgeslagen. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
1. Verwijder GLB.
2. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de peilstok op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
3. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
4. Begin de tijdopnemer en wacht op de resultaten binnen 3-5 te lezen minuten. Vergelijk de kleur van het de reactiestootkussen en norm dan kleurenkaart om de relatieve concentratie van de bloedalcohol te bepalen.

Van de alcohol (ALC) Test van de de Uitrustingen ontdekken de Snelle Kenmerkende Cassette/Peilstok/Comité Testuitrustingen Aanwezigheid in Urine met Ce 1


【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta toe peilstok pouched aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verzamel de urine in de verstrekte inzamelingskop.
2.Open het foliepakket en verwijderen de testpeilstok. Neem het reactieve stootkussen op het midden van de testpeilstok waar. Als het reactiestootkussen de blauwe kleur alvorens urinesteekproef toont toe te passen, niet gebruikt.
3.Immerse de testpeilstok verticaal in het urinespecimen minstens 15 seconden. Begintijdopnemer onmiddellijk na urinetoepassing.
4.Read het resultaat in 3-5 minuten. Vergelijk de kleur van het reactiestootkussen en de standaardkleurenkaart om de relatieve concentratie van de bloedalcohol te bepalen.

Van de alcohol (ALC) Test van de de Uitrustingen ontdekken de Snelle Kenmerkende Cassette/Peilstok/Comité Testuitrustingen Aanwezigheid in Urine met Ce 2

 

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief: De snelle de Testpeilstok zal van de Urinealcohol een kleurenverandering in aanwezigheid van urinealcohol veroorzaken. De kleur zal zich van lichtblauwe kleur bij 0,02% relatieve concentratie van de bloedalcohol aan een donkerblauwe kleur dichtbij 0,30% relatieve concentratie van de bloedalcohol uitstrekken. De kleurenstootkussens worden verstrekt binnen dit gamma om een benadering van de relatieve concentratie van de bloedalcohol toe te staan. De test kan kleuren veroorzaken die om tussen aangrenzende kleurenstootkussens schijnen te zijn.

 

NOTA: De snelle de Testpeilstok van de Urinealcohol is zeer gevoelig voor de aanwezigheid van alcohol. Een blauwe kleur die lichter is dan het 0,02% kleurenstootkussen zou moeten worden geïnterpreteerd zoals zijnd positief aan de aanwezigheid van alcohol in urine maar minder dan 0,02% relatieve bloedalcohol.

 

Verbied: Wanneer de Snelle de Testpeilstok van de Urinealcohol geen kleurenverandering toont zou dit als negatief resultaat erop wijzen moeten worden geïnterpreteerd die dat de alcohol niet is ontdekt.

 

Ongeldig: Als het kleurenstootkussen een blauwe kleur alvorens urinesteekproef heeft toe te passen, gebruikt niet de test.

 

NOTA: Een resultaat waar de buitenranden van het kleurenstootkussen een lichte kleur veroorzaakt maar de meerderheid van het stootkussen blijft kleurloos de test zou moeten worden herhaald om volledige verzadiging van het stootkussen met urine te verzekeren. De test is niet opnieuw te gebruiken.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dal-102 Van de alcohol (ALC) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 0,02% Ce
Dal-114 Van de alcohol (ALC) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dal-101 Van de alcohol (ALC) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852