Bericht versturen

Ce-Certificaat covid-19 snelle de testcassette van IgG

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Incpg-402
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: W / S/P
Snijd af: Zie Tussenvoegsel Opslag: 2-30℃
Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

De covid-19 IgG Snelle Testcassette is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van IgG-antilichaam aan sars-cov-2 in menselijk geheel bloed, serum of plasmaspecimen, en ook in het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick.

 

【SUMMIERE】

Nieuwe coronaviruses behoren tot de soort β. Covid-19 zijn een scherpe ademhalingsinfectieziekte. De mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel, zijn de patiënten besmet door nieuwe coronavirus de belangrijkste bron van besmetting; de niet-symptomatische besmette mensen kunnen ook een besmettelijke bron zijn. Gebaseerd op het huidige epidemiologische onderzoek, is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties omvatten koorts, moeheid en drogen hoest. De neuscongestie, de lopende neus, de keelpijn, de spierpijn en de diarree worden gevonden in een paar gevallen.

Coronaviruses is gewikkelde RNAvirussen die ruim onder mensen, andere zoogdieren worden verdeeld, en de vogels en die ademhalings veroorzaken, de darm, lever, en neurologische coronavirusspecies van diseases.1 Zes gekend zijn om menselijke disease.2 Vier virussen te veroorzaken — 229E, OC43, NL63, en HKU1 — zijn overwegend en veroorzaken typisch verkoudheidssymptomen in immunocompetent individuals.2


【AANWIJZINGEN VOOR】
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen aan de vullingslijn
(ongeveer 10 μL), en breng het specimen goed naar het specimen (s) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toe, en begin de tijdopnemer.
Om een pipet te gebruiken: Om uL 10 van specimen naar het specimen over te brengen goed, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven de vullingslijn en breng 1 volledige daling (approx.20 μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om een pipet te gebruiken: Om uL 20 van geheel bloed naar het specimen over te brengen goed, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegen, en de tijdopnemer beginnen.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een druppelbuisje te gebruiken: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen ongeveer 1 cm boven de vullingslijn en breng 1 volledige daling (approx.20 μL) goed van specimen naar de steekproef over. Dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80 μL) toe en begin de tijdopnemer.
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 20 μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 2 dalingen van buffer (uL ongeveer 80) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

Ce-Certificaat covid-19 snelle de testcassette van IgG 0

 

【INTERPRETATIE VAN RESULTATEN】

IgGpositief: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou altijd in het gebied van de controlelijn (c) moeten verschijnen en een andere lijn zou in het IgG-lijngebied moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in de gebieden van de testlijn kan afhankelijk van variëren

concentratie van 2019-nCoV-antilichamen huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het IgG-gebied van het gebied.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Cat.No. Product Specimen Formaat Kit Size Ce-Status
Incpg-402 Covid-19 IgG Snelle Test WB/S/P Cassette 25 T Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852