Ce Goedgekeurde Druggebruik Testuitrusting, Fentanyl de Proefopnameuitrustingen van de Urinedrug

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dfy-101/dfy-102/dfy-114
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit, 40T/kit Snijd af: 10 ng/mL, 20 ng/mL*
opslagruimte: 2-30℃ kleur: Wit
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van FYL-verklaard Ce
 
 
Toepassingen: 
 
Snelle Test de van FYL (Fentanyl) (Urine) is een snelle immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van Norfentanyl, metabolite van Fentanyl. Het is een machtig verdovend pijnstillend middel, het misbruik waarvan tot gewenning of verslaving leidt. Het is hoofdzakelijk mu-opioid agonist. Norfentanyl wordt ook gebruikt als toevoegsel aan algemene verdovingsmiddelen, en als verdovingsmiddel voor inductie en onderhoud.
Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.
 
 
Beschrijving: 
   
 
Fentanyl, behoort tot krachtige narcoticapijnstillende middelen, en is een μ speciale stimulans van de opiatenreceptor. Fentanyl is één van de verscheidenheden die vermeld in beheer van de Verenigde Naties „Overeenkomst van verdovend middel in 1961“ uitkies. Onder de opiatenagenten dat onder internationale controle, fentanyl één van het meest meestal gebruikt is om gematigd aan strenge pijn te genezen. Na ononderbroken injectie van fentanyl, zal de lijder de prestaties van voortgezet opioid onthoudingssyndroom, zoals ataxie en geprikkeldheid etc2,3 hebben, die de verslaving na in een lange tijd het nemen van fentanyl voorstellen. Vergeleken met drugverslaafden van amfetamine, de drugverslaafden die fentanyl hoofdzakelijk nemen hebben de mogelijkheid van hoger besmettingstarief van HIV, gevaarlijker injectiegedrag en meer levenslange medicijnoverdosis.
 
 
Hoe te gebruiken? 
 
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.
Ce Goedgekeurde Druggebruik Testuitrusting, Fentanyl de Proefopnameuitrustingen van de Urinedrug 0
【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
Ce Goedgekeurde Druggebruik Testuitrusting, Fentanyl de Proefopnameuitrustingen van de Urinedrug 1
【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
Ce Goedgekeurde Druggebruik Testuitrusting, Fentanyl de Proefopnameuitrustingen van de Urinedrug 2
 
 
 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 
VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een negatief resultaat wijst erop dat de Norfentanyl-concentratie onder het opspoorbare niveau is.
 
*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.
 
POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een positief resultaat wijst erop dat de Norfentanyl-concentratie het opspoorbare niveau overschrijdt.
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dfy-102 Fentanyl (FYL) Snelle Testcassette Urine Cassette 40 T 10 ng/mL, 20 ng/mL* Ce
Dfy-114 Fentanyl (FYL) Snel Testcomité Urine Comité 40 T Ce
Dfy-101 Fentanyl (FYL) Snelle Testpeilstok Urine Peilstok 50 T Ce

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852