De menselijke Uitrustingen van de Bloed Snelle Test, Verklaard de Cassettece van de Bloedvlek Snel Test

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: cassette (obs-902)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
kleur: blauwe Materiaal: Plastic
opslagruimte: 2-30°C Formaat: Cassette
Specimen: vlek Snijd af: 50ng/ml
Hoog licht:

zijstroomdiagnostiek

,

zijstroomanalyse

 

Een snelle test voor identificatie van menselijk bloed in verondersteld verklaard vlekce

 

 

Toepassingen: 

 

De Cassette van de Bloedvlek Snelle Test (Vlek) is snelle chromatografische immunoassay voor identificatie van menselijk bloed in veronderstelde vlek.

 

 

Beschrijving: 

     

De Cassette van de Bloedvlek Snelle Test (Vlek) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor identificatie van menselijk bloed in een veronderstelde vlek. Het membraan is pre-coated met anti-hemoglobineantilichamen op het gebied van de testlijn. Tijdens het testen die, reageert het specimen met het deeltje met anti-hemoglobineantilichaam met een laag wordt bedekt. Het mengsel migreert omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie om met anti-hemoglobineantilichamen op het membraan te reageren en een rassenbarrière te produceren.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  2. Plaats de testcassette op een schoon en niveaubureau, breng 2 dalingen goed van oplossing in de steekproef van de testcassette over.
  3. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière (s) te verschijnen. Lees het resultaat bij 5minutes; interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.De menselijke Uitrustingen van de Bloed Snelle Test, Verklaard de Cassettece van de Bloedvlek Snel Test 0

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van menselijk sperma huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852