Van de de Testcassette van PGB het de Snelle Peilstok/Comité voor Pregabalin in menselijke urine Kwalitatieve Opsporing

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dpg-101/dpg-102/dpg-114
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit, 40T/kit Snijd af: 50ug/mL*
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van menselijk verklaard de urinece van Pregabalinin

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle Test van PGB is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Pregabalin in urine bij een afgesneden concentratie van 50ug/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving: 

   

 

Pregabalin, als β-isobutyl-γ-aminodie ook boterzuur (bèta-isobutyl-GABA) wordt bekend, is een medicijn wordt gebruikt om epilepsie, neuropathische pijn, fibromyalgia te behandelen, en veralgemeende bezorgdheidswanorde die. [de 1] Gemeenschappelijke zijdegevolgen omvatten: slaperigheid, verwarring, probleem met geheugen, slechte coördinatie, droge mond, probleem met visie, en gewichtsaanwinst. De potentieel ernstige bijwerkingen omvatten angioedema, drugmisbruik, en een verhoogd zelfmoordrisico. [2]

De typische dosering voor diabetespijn is 50mg drie keer per dag; want de epilepsie 75mg twee keer per dag of 50mg drie keer per dag tot 600mg een dag is; voor fibromyalgia, is het 75mg twee keer per dag tot 450mg dagelijks; voor ruggemergverwondingen en zenuwpijn, is het 75mg twee keer per dag aan 150mg tot 600mg per dag.

Pregabalin wordt geëlimineerd van de systemische omloop hoofdzakelijk door nierafscheiding als onveranderde drug. Pregabalin is hoofdzakelijk afgescheiden onveranderd in urine (≥ 98%) [3]. Pregabalin betekent de verwijderingshalveringstijd 6,3 u is. [4] 50% worden verwacht om negatieve urinespecimens binnen 3 dagen te hebben en een totaal van 5 dagen worden vereist om negatieve urinespecimens bij het onderwerp met de maximum urine gemeten concentratie te bereiken. [5]

In die studie, met inbegrip van 4799 positieve urinesteekproeven van Pregabalin van 57.542 pijnpatiënten, waren de gemiddelde (waaier) en middenconcentraties van Pregabalin in specimens die beide drugs bevatten 188.7µg/ml en 116.0µg/ml, respectievelijk. [6]

 

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Van de de Testcassette van PGB het de Snelle Peilstok/Comité voor Pregabalin in menselijke urine Kwalitatieve Opsporing 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de test panle uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen onder, maar raak niet het plastic apparaat.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Van de de Testcassette van PGB het de Snelle Peilstok/Comité voor Pregabalin in menselijke urine Kwalitatieve Opsporing 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Van de de Testcassette van PGB het de Snelle Peilstok/Comité voor Pregabalin in menselijke urine Kwalitatieve Opsporing 2

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Pregabalin-concentratie onder het opspoorbare afgesneden niveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Pregabalin-concentratie het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dpg-102 Van de Pregabalin (PGB) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 50μg/mL* Ce
Dpg-114 Van de Pregabalin (PGB) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dpg-101 Van de Pregabalin (PGB) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce

 

 
   

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852