De Testcassette van het diagnose Myocardiale Infarct

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (cmy-402)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
kleur: rood Uitrustingsgrootte: 10T
Snijd af: 50ng/ml certificaat: CE
Hoog licht:

kankerdiagnostische tests

,

kenmerkende bloedonderzoeken

 

Een snelle test voor de diagnose van myocardiaal infarct (MI) om verklaard Ce kwalitatief te ontdekken

 

 

Toepassingen: 

 

De Myoglobin Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke Myogobin in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van myocardiaal infarct (MI).

 

 

 

Beschrijving: 

     

Myoglobin (MYO) is een heme-proteïne normaal in skeletachtige en hartspier met een molecuulgewicht van 17.8kDa.It wordt gevonden vormt ongeveer 2 percent van totale spierproteïne en is verantwoordelijk met het vervoeren van zuurstof binnen de spier cells.1 wanneer de spiercellen worden beschadigd, wordt Myoglobin vrijgegeven aan het bloed snel wegens zijn vrij kleine grootte die. Na de dood van weefsel verbonden aan MI, is Myoglobin één van de eerste tellers om boven normale niveaus toe te nemen. Het niveau die van Myoglobin verhogingen meetbaar boven basislijn binnen 2-4 uren post-infarct, om 9-12 uur een hoogtepunt bereiken en naar basislijn binnen 24-36 hours.2 terugkeren, 3 Een aantal rapporten stelt de meting van Myoglobin als kenmerkende hulp in het bevestigen van het ontbreken van myocardiaal infarct met negatieve vooruitlopende waarden van tot 100% voor gerapporteerd bij bepaalde tijdspannes na begin van symptoms.4
De Myoglobin Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie anti-Myoglobinantilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagentia om Myoglobin in geheel bloed, serum of plasma kwalitatief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 50ng/mL.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van serum of plasma (ongeveer 50µL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40µL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ongeveer 75µL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40µL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 75µL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40µL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
· Aan gebruik daalt het hangen: Sta 3 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 75µL) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 

De Testcassette van het diagnose Myocardiale Infarct 0

 

 

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Een rassenbarrière in het gebied van de controlelijn (c) en de aanwezigheid van één rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat. Dit wijst erop dat de concentratie van Myoglobin boven het minimumopsporingsniveau is.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn zal afhankelijk van de concentratie van Myoglobin, in het specimen voorstellen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied (T).This van de testlijn erop wijst dat de concentratie van Myoglobin onder het minimumopsporingsniveau is.
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting
onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852